FILMEZZUNK.HU
Az Alkonyat eredeti párosa visszatér még egy utolsó film erejéig?

Kristen Stewart elárulta, hogy miért volt Robert Pattinson tökéletes választás Edward Cullen szerepére

1486

Kristen Stewart elárulta, hogy miért volt Robert Pattinson tökéletes választás Edward Cullen szerepére

A színésznő már az első pillanatban tudta, miért lesz tökéletes Robert Pattinson a szerepre. Kristen Stewart a The New Yorkernek mesélt arról, hogy szerinte miért volt tökéletes Robert Pattinson Edward Cullen szerepére.

Az Alkonyat szerzője bevallotta, hogy volt egy jelenet, ami még neki is sok volt - Ki viharzott a forgatásról

A színésznő elmondása szerint mindketten hasonlóan álltak hozzá a karaktereik megformálásához, és ez már akkor látszott, amikor először játszották el együtt a közös jeleneteket a próbákon:

„Annyira egyértelmű volt, hogy ki működött. Robertnek volt egy nagyon intellektuális megközelítése, amelyet egyfajta „lesz**om az egészet, de jól fogom csinálni” hozzáállással párosított. Én úgyanígy éreztem. Fiatalok voltunk és hülyék. Nem úgy értem, hogy miattunk sokkal jobb lett a film, hanem, hogy ez a hozzáállás kellett, és bárkinek, aki ezeket a szerepeket játszotta volna, így kellett volna éreznie.”

– mesélte Kristen. A színésznő hozzátette, hogy az Alkonyat című film rendezője, Catherine Hardwicke szintén telitalálat volt:

„Tulajdonképpen ő volt a tökéletes ember arra, hogy elkészítse egy ifjúsági regény filmváltozatát, amelyben ezek a sötét, romantikus elemek megjelentek. (…)”

Kizárt, hogy ráismersz! Így néz ki ma Jacob, az Alkonyat-széria vérfarkasa

(Via Starity.hu)


Article Tags: · · · ·