FILMEZZUNK.HU
Szívek szállodája

Akkor és most: Így néznek ki ma a Gilmore lányok

7978

Akkor és most: Így néznek ki ma a Gilmore lányok

Bizonyára emlékszel még a Szívek szállodája c. sorozatra, melynek utolsó forgatása óta már 17 év eltelt. A dramedy, vagyis a komédia és a dráma tévés műfajának koronázatlan királynője lehetne a Szívek szállodája, vagyis a Gilmore Girls. Az amerikai televíziós sorozat 2000. október 5-én debütált a képernyőkön és azóta óriási siker lett világszerte. Összesen hét évadot élt meg, utolsó része 2007. május 20-án került adásba.

Szívek szállodája

A történet két főhőse anya és lánya, Lorelai és Rory Gilmore egy connecticuti kitalált kisvárosban, Stars Hollowban élnek, sokszor furcsa és humoros karakterekkel körülvéve. Történeteiken keresztül jobban megérthetjük a legtöbb embert foglalkoztató témákat, úgy, mint a családi problémákat, barátságot, szerelmet vagy éppen a generációs és társadalmi különbségek okozta konfliktusokat.

Lauren Graham alakította a sorozatban Lorelait, az édesanyát. A forgatások után léptei a Brodway felé vezettek, majd szerepet kapott a Vásott szülők c. sorozatban. Lauren napjainkban kisebb szerepeket kap, és forgatókönyveket is ír. Magánéletéről nem sokat tudni, de 2010 óta egy férfi van az életében, mégpedig Peter Krause.

Akkor és most: Így néznek ki ma a Gilmore lányok

Lauren Graham és Alexis Bledel

Alexis Bledel nem csak megküzdött félszegségével, de egy életre megszerette a színész mesterséget. Kisvártatva elhívták élete első meghallgatására, ami egyben a sikerhez vezető utat is jelentette számára. 19 évesen már elkezdte forgatni a sorozatot, ami világhírűvé tette. A Szívek szállodája forgatásai után a kék szemű sztár nem maradt munka nélkül. Leforgatta Blake Lively és America Ferrara oldalán a Négyen egy gatyában első és második részét, ezek szintén közönségsikerek lettek. Aztán feltűnt a Mad Men – Reklámőrültek pár epizódjában. Szerepe pedig a szerelmet is meghozta az életébe, ugyanis összejött az egyik kollégájával, Vincent Kartheiserrel. 2017 óta ő az egyik főszereplője az elsöprő népszerűségnek örvendő A szolgálólány meséjének. Lehengerlő alakításáért be is zsebelt egy Emmy-jelölést a 2018-as gálán.

Szívek szállodája

Melissa McCarthy-t, azaz Siikie-t sem hagyhatjuk ki a Gilmore lányok közül, hiszen ő is fontos szereplője volt a sorozatnak. Melissa McCarty neve sok filmben feltűnt a filmtörténelem során. Említhetnénk a Mike & Molly-t, Koszorúslányokat, a Női szerveket, de még a Kis Hableányt is, és még sok mást. Kapott Emmy és Oscar jelölést is. Az utóbbi hónapokban a fogyásáról szóltak leginkább a sajtóhírek, ugyanis 1 év alatt 37 kg-tól sikerült megszabadulnia.

Két legendás akciósztár két gyönyörű lánya látható a képen – Rájössz, hogy kik lehetnek az apukák?

(Via skubizo.hu)


Article Tags: · · · · ·