FILMEZZUNK.HU

Emlékszel még a kislányra a Grinchből? 31 éves korára felismerhetetlenné vált

13424

Emlékszel még a kislányra a Grinchből? 31 éves korára felismerhetetlenné vált

A kislány, akitől még a Grinch szíve is meglágyult. Ő volt Taylor Momsen. A 2000-ben bemutatott karácsonyi film után modellnek állt, majd a Gossip Girl – Pletykafészek című sorozatban, négy évadon keresztül játszotta Jenny Humphrey-t. 2011-ben aztán végleg felhagyott a színészettel. Azóta minden idejét és energiáját rockzenekarára, a The Pretty Reckless-ra fordítja, akikkel korábban már a Sziget Fesztiválon is felléptek.

A kislány, akitől még a Grinch szíve is meglágyult. Ő volt Taylor Momsen.

Kétéves korától dolgozott gyerekmodellként, ám hamar a színészi pálya felé fordult, és a kis Cindy Lou szerepe meghozta számára a hírnevet. A Grincs sikerét követően olyan alkotásokban játszott, mint a 2002-es Kémkölykök 2: Az elveszett álmok szigete vagy a 2006-os Csavargó kutya 3. A legismertebb szerepe azonban kétségkívül Jenny Humphrey figurája volt a Gossip Girl, magyarul A pletykafészek című sorozatban. A hat évadon át futó széria a New York-i elit fiataljainak életét mutatta be. Ez volt az utolsó színészi munkája, 2012-ben, a sorozat befejezésekor ugyanis azt nyilatkozta, hogy felhagy a színészettel, a zenekarára szeretne koncentrálni.

„Nem zavar, hogy a színpadon felismernek, az sokkal frusztrálóbb, hogy a mai napig kérdeznek a Gossip Girlről”

– nyilatkozta 2016-ban a People magazinnak. Az idén 31 éves híresség a The Pretty Reckless nevű amerikai alternatív-rock bandában énekel. A zenekart 2009-ben alapították, 2017-ben Magyarországon is felléptek.

15 gyermek színész napjainkban, fiatalkorunk meghatározó filmjeiből és sorozataiból

Taylor Momsen több helyen is nyilatkozta, hogy az igazi terv mindig is a zenélés volt, és már ötévesen dalszöveget írt. Az eddig kiadott három stúdióalbummal és világturnéval, úgy tűnik, mára bizonyította, hogy nemcsak múló hóbortról van szó.

Piszok jóképű Alain Delon 30 éves fia – Alain-Fabien ennyire hasonlít híres édesapja fiatalkori énjére

(Via Femina.hu)


Article Tags: · ·