FILMEZZUNK.HU
Az eredeti szereplőkkel jöhet a Démonok között 3!

Démonok között 3: Jöhet a folytatás?

7029

Démonok között 3: Jöhet a folytatás?

A Démonok között 3: Az ördög kényszerített (The Conjuring: The Devil Made Me Do It) a hírek szerint nem csak horror, hanem egy sajátos tárgyalótermi dráma lesz, ugyanis a  folytatásos film ez alkalommal is megtörtént esetet dolgoz fel, egy olyan történetet, amely az Egyesült Államokban az első olyan bírósági eset volt, amikor a gyanúsított démoni megszállásra hivatkozott a bíróság előtt.

A történetben Ed és Lorraine Warren (Patrick Wilson, Vera Farmiga) számos hátborzongató és misztikus ügyön dolgozik, de ez alkalommal talán életük egyik legnehezebb próbatételével nézhetnek szembe. Egy fiatal fiú lelkéért küzdenek, azonban ezúttal nagyon úgy tűnik, hogy nem kerülhetnek ki győztesen a csatából. Elvesztik a fiút, és talán a saját életüket is. Soha nem látott erőkkel nézhetnek farkasszemet.

A történet ezúttal az 1980-as évekbe visz el minket, ahol minden bizonnyal nagy szerepet fognak kapni a tárgyalóterem és a jogi procedúrák. Ez abból következik, hogy a Démonok között 3. Arne Cheyenne Johnson hírhedt 1981-es esetét dolgozza fel. Johnson azt vallotta a bíróságon, hogy a főbérlőjét nem saját elhatározásból, hanem démoni megszállottság alatt gyilkolta meg. A Glatzel-család vallomása szerint a család 11 éves tagja, David volt a gazdatest, amelyben a gonosz szellem lakozott, és ezért kérték is a két híres démonológus, Ed és Lorraine Warren (a filmekben Patrick Wilson és Vera Farmiga játsszák őket) segítségét. A páros nyomozása során arra a következtetésre jutott, hogy a démon elhagyta a fiú testét, és Johnsonba költözött, aki ekkor követte el a gyilkosságot. A férfit végül elítélték, de 10–20 helyett csak 5 évet töltött börtönben.

A főszereplők Vera Farmiga, Patrick Wilson, Julian Hilliard, Sterling Jerins és Charlene Amoia. A filmet Michael Chaves (A gyászoló asszony átka) rendezte, a forgatókönyvet pedig David Leslie Johnson-McGoldrick és Wan írták. A bemutató a tervek szerint 2021. június 4-én kerül majd az amerikai mozikba, hazánkban pedig ősszel várható a premier. A fenti videóban a kulisszák mögé leshettek be.

Szerző: MéziMcFly

12 horror film, amiket valós események ihlettek


Article Tags: · · · · · · · · ·