FILMEZZUNK.HU
Tom Hardy is szerepet kap a Star Wars VIII-ban?

Tom Hardy is szerepet kap a Star Wars VIII-ban?

1416

Tom Hardy is feltűnt a jövőre érkező Star Wars forgatásán!

A napokban egy nagyon érdekes hír, vagy inkább pletyka látott napvilágot, amit a Making Star Wars nevű portál tett közzé a világ számára. Tom Hardy, napjaink egyik legfelkapottabb színésze, sokak kedvence nem csak, hogy járt a forgatáson, de állítólag szerepet is fog kapni a Csillagok Háborúja nyolcadik részében.

Sajnos ne egy komoly szerepre gondoljanak a kedves Olvasók, hanem egy olyan cameo szerepre, ami néhány képkockánál nem jelent többet. A portál azt is tudni véli, hogy milyen szerepről van szó, állításuk szerint egy rohamosztagost alakíthat, aki az egyik titkos küldetésen felismeri majd Finnt. – tudhatjuk meg a mozi-filmek.hu weboldalán. Az ébredő Erőben is találkozhattunk egy sztárszínésszel, bár ezzel sokan lehet nincsenek tisztában, hiszen Daniel Craig egy rohamosztagost alakított, akinek ugye maszk volt a fején. Ő volt az, akit Rey rávett arra, hogy kiszabadítsa és eldobja a fegyverét. Ha ebből indulunk ki, mindenképpen látunk rá esélyt, hogy igazak legyenek a pletykák.

Tom Hardy csak a tavalyi évben négy sikeres filmben is komoly szerepet kapott. A 44. gyermek című amerikai thrillerben élete egyik alakítását mutatta be, a Mad Max – A harag útja, ahol ő volt a címszereplő 6 Oscar-díjet is nyert, míg A visszatérőben nyújtott alakításáért Oscarra is jelölték. Sok kollégája mellett az idei évben ő is rávette magát, hogy egy sorozatban bontakoztassa tehetségét, így elvállalta a Taboo főszerepét. James Keziah Delaney-t fogja alakítani, aki 10 év afrikai tartózkodás után visszatér Londonba, hogy átvegye édesapja titokzatos örökségét. A férfi hirtelen a Kelet-indiai Társasággal szemben találja magát, amely veszélyes játékot űz két háborúzó ország, Nagy-Britannia és Amerika között. És ez mind 1814-ben fog játszódni.

A Star Wars VIII. része majd 2017 decemberében érkezik a mozikba, a forgatások felén egyébként már túl van stáb, a rendezői székben pedig ez alkalommal Rian Johnson ülhet.

(Címlapkép forrása)

//milos//


Article Tags: