FILMEZZUNK.HU
Ursula Andress volt a James Bond filmek egyik legszebb színésznője - A friss fotókon már alig lehet ráismerni

Ursula Andress volt a James Bond filmek egyik legszebb színésznője – A friss fotókon már alig lehet ráismerni

24

Ursula Andress volt a James Bond filmek egyik legszebb színésznője – A friss fotókon már alig lehet ráismerni

Ursula Andress neve összeforrt a James Bond filmekkel, különösen a franchise első részével, a Dr. No-val. Andress, aki Honey Ryder karakterét alakította, fehér bikiniben tűnt fel a híres tengerparti jelenetben, amely azóta ikonikussá vált a filmes világban. Az 1962-es Dr. No sikere után Andress több nagy sikerű filmben is szerepet kapott, mint például a Casino Royale vagy a The Blue Max. A James Bond filmek első Bond-lányaként Andress örökre beírta nevét a filmipar történetébe, és sokak számára ő az a színésznő, aki a „Bond-lány” fogalmát megteremtette.

15 szépség ikon a 20. századból, akik ma is könnyedén meghódítanák az emberek szívét

Ikonikus szépség volt Ursula Andress

Ami Andress magánéletét illeti, több jelentős románc és kapcsolat színesítette életét, de sosem házasodott meg hosszú távra. Rövid ideig kapcsolatban állt James Dean-nel, majd később Jean-Paul Belmondo és Harry Hamlin amerikai színésszel is. Hamlin-nel közös gyermekük is született, Dimitri Hamlin, aki 1980-ban jött világra. Bár Andress élete során sok figyelmet kapott kapcsolatai miatt, mindig megőrizte függetlenségét és saját útját járta. Magánélete éppoly izgalmas volt, mint filmszerepei, és bár kapcsolatban volt hírességekkel, személyiségét és karrierjét mindig önállóan építette.

Ursula Andress volt a James Bond filmek egyik legszebb színésznője - A friss fotókon már alig lehet ráismerni

Az egykori James Bond lány ma már 88 éves

Manapság Ursula Andress kevesebbet szerepel a nyilvánosság előtt, de időnként újabb fotók jelennek meg róla, amelyek meglepik a rajongókat. Az idő nyomai természetesen meglátszanak rajta, és sokaknak talán nehéz ráismerni az egykori Bond-lányra. Ennek ellenére szépsége és karizmatikus kisugárzása továbbra is megmaradt, és sokan úgy tartják, hogy ma is ugyanolyan különleges személyiség, mint fénykorában. Andress neve a filmiparban még mindig ikonikus, és szerepe a James Bond univerzumban soha nem fog feledésbe merülni.

Így néz ki napjainkban Denise Richards, a valaha volt egyik legszebb James Bond-lány


Article Tags: · ·