FILMEZZUNK.HU
Felismered fiatalkori fotóin a későbbi filmsztárt? Most már 73 éves, de a mai napig aktív - Kurt Russell

Felismered fiatalkori fotóin a későbbi filmsztárt? Most már 73 éves, de a mai napig aktív

398

Felismered fiatalkori fotóin a későbbi filmsztárt? Most már 73 éves, de a mai napig aktív

A képeken látható fiatal férfi talán ismerős lehet azoknak, akik kedvelik a hollywoodi klasszikusokat, de felismerni nem könnyű. Pályafutása egészen gyerekszínészként indult, és az évtizedek során a filmes világ egyik meghatározó alakjává nőtte ki magát. Számos műfajban kipróbálta magát, és karrierje során ikonikus karakterek egész sorát keltette életre. A rajongók leginkább az olyan filmjei révén emlékezhetnek rá, mint a Menekülés New Yorkból, ahol Snake Plisskenként vált emlékezetessé, vagy a Csillagkapu, ahol a tudományos-fantasztikum világában hódított. Munkásságával hozzájárult ahhoz, hogy neve összefonódjon a karakteres, akciódús, de sokszor humorral átszőtt filmek világával.

Felismered fiatalkori fotóin a későbbi filmsztárt? Most már 73 éves, de a mai napig aktív - Kurt Russell

Egy szempillantás alatt felismertük

Ez a színész nem más, mint Kurt Russell, aki a mai napig aktív Hollywoodban, és több mint 60 éve jelen van a szórakoztatóiparban. Nemcsak filmjei tették híressé, hanem hosszú távú kapcsolata is a színésznő Goldie Hawnnal, akivel közel 40 éve alkotnak egy párt. A két sztár mindig is elkerülte a hivatalos házasságot, de a közös életük és kapcsolatuk legendás Hollywoodban. Fiuk, Wyatt Russell szintén a filmiparban talált rá a saját útjára, így a Russell-Hawn család immár több generációra kiterjedően részese a szórakoztatóiparnak.

Kurt Russell és fia, Wyatt Russell

Kurt Russell 73 évesen is aktív, és a mai napig szívesen vállal újabb szerepeket. A modern közönség számára is tartogat meglepetéseket, hiszen legutóbbi szerepei, például a Netflixen futó Karácsonyi krónikák filmekben, ismét megmutatták, hogy mennyire sokoldalú és szerethető színész. Kurt Russell karrierje során az egyik legmeghatározóbb akciósztárból családi filmek szerethető alakjává vált, és Hollywood egyik ikonikus szereplője maradt – egy igazi legendává, aki generációk számára jelenti a mozi varázsát.

13 híres szerelmespár a filmvilágból, akikről nem is tudtad, hogy filmben is alakítottak már egy párt

Goldie Hawn fiatalkori, fürdőruhás képétől fölrobbant az internet! Ilyen bombanő volt a színésznő


Article Tags: · · · ·