FILMEZZUNK.HU
Luke Evans felforgatja Tajpej utcáit - Itt a Hétvégi hajsza szinkronos előzetese!

Luke Evans felforgatja Tajpej utcáit – Itt a Hétvégi hajsza szinkronos előzetese!

54

Luke Evans felforgatja Tajpej utcáit – Itt a Hétvégi hajsza szinkronos előzetese!

Luc Besson társforgatókönyvíró és George Huang rendező közös akciófilmje a Hétvégi hajsza, melyben Tajpej utcáit forgatja fel Luke Evans, Gwei Lun-mei és Sung Kang. A film december 5-től látható a hazai mozikban, az ADS forgalmazásában.

John Lawlor, a kábítószer-ellenes hatóság ügynöke a munkájának él. Nincs olyan rosszfiú, akit ne kapna el, és nincs semmi, amit ne áldozna fel azért, hogy megoldjon egy ügyet. Joey Kwang Tajpej legjobb „szállítója”, gyorsan vezet, jól jár az esze, lehetetlen őt elkapni. Kettejüknek nem lett volna szabad egymásba szeretnie, de a sors összehozta őket… még mielőtt a bűn és a korrupció szétszakította volna a szerelmüket. Most, tizenöt évvel később, amikor John épp a tajpeji alvilág fejét üldözi – aki nem mellesleg Joey férje – újra összetalálkoznak, ám ezúttal a túlélés a tét.

George Huang író-rendező mellett a film társírója Luc Besson (Léon, a profi, Az ötödik elem, A nagy kékség). Besson a 2013-ban bemutatott Lucy forgatásán szeretett bele Tajvanba, ezért feleségével és producertársával, Virginie Besson-Sillával elhatározta, hogy írnak egy Tajpejben játszódó filmet, ez lett a Hétvégi hajsza. A főszerepekben Luke Evanst (Halálos iramban-filmek, A három testőr, A lány a vonaton, A szépség és a szörnyeteg), Gwei Lun-meit (A Sárkánykapu repülő kardjai) és Sung Kangot (Obi-Wan Kenobi sorozat, Halálos iramban-filmek, Fejlövés) láthatjuk. A Hétvégi hajsza 2024. december 5-én kerül a hazai mozikba, az ADS Service forgalmazásában.

Botrány! Ezért távozott az NCIS sorozatból az Abbyt alakító Pauley Perrette


Article Tags: · · ·