FILMEZZUNK.HU
Felismered fiatalkori képein a későbbi filmsztárt? Már 51 éves, az egyik legsármosabb színész Hollywoodban - Josh Duhamel

Felismered fiatalkori képein a későbbi filmsztárt? Már 51 éves, az egyik legsármosabb színész Hollywoodban

286

Felismered fiatalkori képein a későbbi filmsztárt? Már 51 éves, az egyik legsármosabb színész Hollywoodban

Egyre több híresség oszt meg rajongóival fiatalkori képeket, amelyek bepillantást engednek a múltjukba, és segítenek felfedni, hogyan váltak azokká a sikeres sztárokká, akiket ma ismerünk. Az interneten most felbukkant néhány régi fotó, amelyeken egy sármos fiatalember látható. Az egyik képen jégkorong felszerelésben, éppen egy meccs előtt készült róla egy sportos fotó, míg a másikon egy egyetemi tablóképen feszít, elegáns öltönyben és komoly arckifejezéssel. A képekről elsőre nem könnyű kitalálni, hogy melyik, később híressé vált filmsztárról van szó.

Felismered fiatalkori képein a későbbi filmsztárt? Már 51 éves, az egyik legsármosabb színész Hollywoodban - Josh Duhamel

Az ifjú, akit a képeken látunk, nem más, mint Josh Duhamel, a népszerű hollywoodi színész, aki ma már 51 éves és az egyik legsármosabb férfinak tartják a filmiparban. A sportos fiatalkor nem meglepő tőle, hiszen Duhamel évekkel később is megőrizte atlétikus alkatát, ami nagy szerepet játszott abban, hogy számos akciófilmben és romantikus komédiában is sikeresen szerepelt. A jégkorongos fotó jól mutatja, hogy a fiatal Duhamel nemcsak a tanulmányaiban, de a sportban is kiemelkedő volt.

A 21 legismertebb filmsztár, akik sorozatban kezdték a filmes pályafutásukat

Josh Duhamel fiatalon, egy sorozatban kezdte a pályáját

Josh Duhamel filmográfiája lenyűgöző és változatos, a romantikus vígjátékoktól kezdve a nagy költségvetésű akciófilmekig terjed. Karrierje egyik legnagyobb áttörése a „Transformers” filmsorozatban volt, ahol William Lennox alezredest alakította, és ezzel a világ egyik legismertebb akciósztárjává vált. Emellett olyan romantikus filmekben is bizonyította tehetségét, mint a „Ilyen a formám” vagy a „Menedék”, ahol sármos, érzékeny karakterekkel lopta be magát a nézők szívébe. Duhamel komikus oldalát a „Egy ropi naplója: Apukám a hős” című filmben is megmutatta, míg a televízióban a „Las Vegas” című sorozatban nyújtott alakítása is emlékezetes maradt. Sokoldalúsága és természetes karizmája révén számos műfajban otthonosan mozog, ezért is maradt az egyik legkedveltebb színész Hollywoodban.

Érdekességek Josh Duhamel színészről

Nem véletlen tartják az egyik legszexibb színésznek a világon

Josh Duhamel ma már a legismertebb filmek sztárja, és karrierje az évek során folyamatosan ívelt felfelé. Fiatalon talán még nem sejtette, hogy egyszer Hollywood egyik legkeresettebb színésze lesz, de az elhivatottsága és sokoldalúsága végigkísérte életét. Akár sportolóként, akár a mozivásznon, Duhamel mindig lenyűgöző és magabiztos, és ezek a régi képek emlékeztetnek arra, honnan indult ez az impozáns karrier.

Vin Diesel élete szerelme igazi bombázó – A gyönyörű Palomával 17 éve elválaszthatatlanok egymástól


Article Tags: · · · ·