FILMEZZUNK.HU
Videó: ilyen volt Jason Statham műugróként

Videó: ilyen volt Jason Statham műugróként

69

Videó: ilyen volt Jason Statham műugróként

Kevesen tudják, hogy Jason Statham, a világhírű akciófilmsztár, mielőtt a mozivásznon hódította volna meg a közönséget, sikeres műugró volt. Mielőtt hollywoodi karrierje beindult, Statham az 1990-es években a brit nemzeti műugró csapat tagjaként számos versenyen vett részt. Az ugrótoronyban mutatott elegancia és erő, amit az akciójelenetekben látunk, nem új keletű; Statham fiatalkorától kezdve fejlesztette atlétikai képességeit.

Egy nemrégiben felbukkant videófelvétel Statham egy korai versenyén készült, ahol látványos ugrásokkal bizonyította tehetségét. A felvételen jól látszik, hogy mennyire technikás és magabiztos volt a magasban. Bár végül nem ért el olimpiai eredményeket, a kitartása és sport iránti szenvedélye vitathatatlan. Műugróként szerzett tapasztalatai egyértelműen hozzájárultak ahhoz a fizikai felkészültséghez és fegyelmezettséghez, amelyet ma már filmes szerepeiben is felismerhetünk.

Jason Statham sportkarrierje csak megalapozta a későbbi sikereit a szórakoztatóiparban. A filmjeiben látott bátor kaszkadőrjelenetek és küzdelmi szcénák mögött ott rejlik az a kemény munka és fegyelmezettség, amit még műugróként sajátított el. Az újonnan felkerült videó emlékeztet minket arra, hogy Statham sokoldalú művész, aki a sport és a film világában is képes maradandót alkotni.

Így néz ki napjainkban a dögös tajvani színésznő, aki Jason Statham mellett játszott A szállítóban


Article Tags: · ·