FILMEZZUNK.HU

Kipakolt Reese Witherspoon: Borzasztóan viselkedett Vince Vaughn a Négy karácsony forgatásán

32

Kipakolt Reese Witherspoon: Borzasztóan viselkedett Vince Vaughn a Négy karácsony forgatásán

Reese Witherspoon nemrég megdöbbentő részleteket osztott meg a 2008-as „Négy karácsony” című vígjáték forgatásáról, amely során partnere, Vince Vaughn viselkedése komoly problémákat okozott. A Oscar-díjas színésznő elárulta, hogy bár a film a mozikban sikeresnek bizonyult, a kulisszák mögött feszült légkör uralkodott a két főszereplő eltérő munkamódszerei miatt.

Witherspoon elmondása szerint Vaughn nem vette elég komolyan a forgatást, ami folyamatos súrlódásokhoz vezetett kettejük között. A színésznő, aki ismert precizitásáról és professzionalizmusáról, nehezen viselte partnere lazább hozzáállását. Ez a nézeteltérés nemcsak a forgatás hangulatát rontotta el, de hatással volt a film végső minőségére is, hiszen a két sztár közötti kémia kulcsfontosságú lett volna a romantikus vígjáték sikeréhez.

A helyzet odáig fajult, hogy Vaughn teljesen kivonta magát a film népszerűsítéséből, ami extra terhet rótt Witherspoonra. A színésznőnek egyedül kellett vállalnia az összes promóciós feladatot, interjúkat adni és részt venni a premiereseményeken. Ez nemcsak igazságtalan munkamegosztást eredményezett, de rávilágított a hollywoodi sztárok közötti együttműködés törékeny természetére is. Witherspoon őszinte vallomása ismét felhívja a figyelmet arra, hogy a vásznon látott tökéletes összhang gyakran csak illúzió, és a kulisszák mögött komoly konfliktusok húzódhatnak meg.

Alig ismertünk rá: így nézett ki Reese Witherspoon az első magazinfotózásán, 15 évesen


Article Tags: · · ·