FILMEZZUNK.HU
Jennifer Grey kipakolt: ezért szakított 9 hónap járás után Johnny Depp-el

Jennifer Grey kipakolt: ezért szakított 9 hónap járás után Johnny Depp-el

340

Jennifer Grey kipakolt: ezért szakított 9 hónap járás után Johnny Depp-el

A ’80-as évek ikonikus filmsztárja, Jennifer Grey a memoárjában, az „Out Of The Corner” című könyvében őszintén vallott Johnny Depp-pel való egykori kapcsolatáról. A Dirty Dancing sztárja elárulta, hogy 1989-ben az ügynöke szervezte meg az első randevújukat, ami kifejezetten jól sikerült. „Ettünk, beszélgettünk, Jack Daniel’st ittunk, szénné röhögtük magunkat, és olykor rágyújtottunk. Johnny már röhejesen szép ember volt, és meglepően nyitott, vicces, furcsa és édes” – emlékezett vissza Grey. A kapcsolatuk olyan gyorsan mélyült el, hogy mindössze két hét után eljegyezték egymást, és még egy közös kiskutyát is vettek, akit Lulunak neveztek el.

Jennifer Grey kipakolt: ezért szakított 9 hónap járás után Johnny Depp-el

Egykor Hollywood álompárja voltak

Azonban a kezdeti idill nem tartott sokáig. Grey a könyvében részletesen leírja, hogyan kezdtek megjelenni a problémák kapcsolatukban. Depp akkoriban a 21 Jump Street című sorozatból való kilépését élte meg nehezen, és rendszeresen ingázott Vancouver és Los Angeles között. A színésznő szerint partnere viselkedése egyre aggasztóbbá vált:

„Johnny minden héten oda-vissza ingázott Vancouverből, de egyre sűrűbben került bajba: kocsmákban verekedett, összetűzései lettek a zsarukkal. Elkezdte lekésni a Los Angelesbe tartó járatokat, mert elaludt, amikor viszont hazajött, őrülten féltékeny és paranoiás lett azért, mert mégis mit csináltam az ő távollétében.”

A kapcsolat végül kilenc hónap után ért véget, amikor Grey számára betelt a pohár. Az utolsó csepp az volt, amikor Depp elment egy találkozóra, és hosszú órákig nem tért vissza, valamint nem is adott hírt magáról. A színésznő ekkor döntött úgy, hogy véget vet a kapcsolatnak: egy szakítólevelet hagyott Depp hotelszobájában. Grey vallomása érdekes betekintést nyújt Johnny Depp korai karrierjének egy olyan időszakába, amikor a színész még csak útban volt a világsztárrá válás felé, és küzdött a hirtelen jött hírnévvel járó nyomással.

Johnny Depp volt felesége beismerte, hogy a nőkhöz vonzódik

(Via Femina.hu)


Article Tags: · ·