FILMEZZUNK.HU
Kitálalt a Netflix sorozat gyönyörű sztárja: évekig volt a világhírű focista szeretője - Danna Paola

Kitálalt a Netflix sorozat gyönyörű sztárja: évekig volt a világhírű focista szeretője

118

Kitálalt a Netflix sorozat gyönyörű sztárja: évekig volt a világhírű focista szeretője

A Netflix népszerű sorozatának, az Elite-nek a sztárja, Danna Paola nemrég sokkoló vallomást tett a „La Revuelta” című tévéműsorban. A mexikói énekes-színésznő először csak célozgatott arra, hogy korábban kapcsolatban állt focistákkal, majd némi unszolásra felfedte az illető kilétét. „Neymar? Igen… Találkoztunk… Istenem, ezt még soha nem mondtam ki” – idézte a Bild a Netflix sztárját, aki állítása szerint 2017 és 2023 között állt kapcsolatban a brazil labdarúgóval, aki akkor még a Paris Saint-Germain csapatában játszott.

Kitálalt a Netflix sorozat gyönyörű sztárja: évekig volt a világhírű focista szeretője - Danna Paola

Danna Paola és Neymar

Ez a vallomás összhangban van a 2019-es pletykákkal, amikor először kezdtek beszélni arról, hogy Danna Paola és Neymar között szoros viszony alakult ki. A kapcsolat időtartama alatt Neymar a PSG-ben szerepelt, ami magyarázatot adhat arra, hogyan tudták titokban tartani viszonyukat ilyen hosszú időn keresztül. A hír sokakat meglepett, hiszen bár korábban is keringtek pletykák kettejükről, eddig egyikük sem erősítette meg azokat nyilvánosan.

Danna Paola nemcsak színésznőként, hanem énekesnőként is sikeres karriert futott be. Több albuma jelent meg, amelyek millió példányban keltek el, különösen hazájában, Mexikóban örvend nagy népszerűségnek. Színészi karrierjében az áttörést az Elite című spanyol Netflix-sorozatban játszott szerepe hozta meg, ami nemzetközi ismertséget szerzett számára. Ez a legújabb vallomása minden bizonnyal további figyelmet irányít majd rá, és várhatóan újabb részleteket fognak firtatni a rajongók és a média Neymarral való kapcsolatáról.

A valóságban is egy párt alkot a Netflix népszerű, erotikus sorozatának két főszereplője

(Via Sportal)


Article Tags: · · · ·