FILMEZZUNK.HU
A képeken látható, 84 éves idős bácsi egy igazi filmes ikon - Te rájössz, hogy ki ő? - Paul Hogan

A képeken látható, 84 éves idős bácsi egy igazi filmes ikon – Te rájössz, hogy ki ő?

1104

A képeken látható, 84 éves idős bácsi egy igazi filmes ikon – Te rájössz, hogy ki ő?

Ha első pillantásra nem ismered fel, ne aggódj, hiszen az idő vasfoga bizony mindenkin nyomot hagy. A képeken nem más látható, mint Paul Hogan, a legendás Krokodil Dundee filmek sztárja! Az egykor markáns vonású, karizmatikus ausztrál színész ma már 84 éves, és sajnos az egészsége sem a régi. Ám annak ellenére, hogy az évek múlásával megváltozott a külseje, tekintete még mindig őrzi azt a jellegzetes, huncut csillogást, ami annyira megszerettette őt a közönséggel.

A képeken látható, 84 éves idős bácsi egy igazi filmes ikon - Te rájössz, hogy ki ő? - Paul Hogan

Paul, aki jelenleg Los Angelesben él, nemrégiben egy meglepően őszinte interjúban tárta fel egészségi állapotának részleteit. A színész elárulta, hogy nemrég pacemakert kellett beültetni a szívébe, és egy ritka betegséggel, a retroperitoneális fibrósissal is küzd. Ez a jóindulatú daganat a hasi aortáját vette körbe, és a veséjét is nyomta, ami komoly beavatkozást tett szükségessé. Az egykor oly erős és magabiztos Krokodil Dundee sztár most saját bevallása szerint „összement”, elvesztette testzsírja és izmai nagy részét a kezelések következtében.

Az idős színész őszintesége és humora azonban még ebben a nehéz helyzetben sem hagyta cserben. Amikor arról beszélt, hogy már a befőttesüveg kinyitásához is a fia segítségét kell kérnie, szavaiból érződött az a jellegzetes, öniróniával fűszerezett stílus, ami miatt annyian megszerették. Bár Paul Hogan ma már nem az a szikár, kalandvágyó figura, akit a filmvásznon megismertünk, története emlékeztet bennünket arra, hogy az igazi sztárok nem csak a fénykorukban, de az élet nehezebb pillanataiban is képesek inspirálni és mosolyt csalni az arcunkra.

Akkor és most: Így néznek ki ma a Krokodil Dundee sztárjai


Article Tags: · ·