FILMEZZUNK.HU
Sokkoló részletek derültek ki Johnny Depp és Angelina Jolie kapcsolatáról

Sokkoló részletek derültek ki Johnny Depp és Angelina Jolie kapcsolatáról

68

Sokkoló részletek derültek ki Johnny Depp és Angelina Jolie kapcsolatáról

Johnny Depp és Angelina Jolie 2010-ben együtt szerepeltek Az utazó című filmben, ahol a képernyőn való összhangjuk lenyűgözte a nézőket. Azonban a forgatási színfalak mögött nem volt minden olyan harmonikus, mint amilyennek látszott. Depp később arról beszélt, hogy Jolie személyisége túlságosan uralkodó volt, és úgy érezte, hogy színésztársa „el van telve magával.” Bár mindketten karizmatikus színészek, akik lenyűgözték a közönséget, a való életben a közös munka nem ment zökkenőmentesen.

Depp és Jolie Az utazó című filmben

Depp a bennfentesek szerint nehezen viselte Jolie erős, domináns természetét, ami gyakran súrlódásokhoz vezetett a forgatások során. Jolie híres arról, hogy precíz és határozott, amikor a munkájáról van szó, de ez a hozzáállás nem mindig volt összhangban Depp lazább, szabadabb stílusával. Bár ezek a feszültségek nem váltak nyilvánossá a premier idején, most, évek múltán több részlet is kiderült a kettőjük közötti dinamikáról.

Annak ellenére, hogy a kapcsolatuk nem volt felhőtlen, mindketten professzionálisak maradtak a forgatás alatt, és a filmet sikeresen befejezték. A későbbi interjúk és visszaemlékezések azonban rávilágítottak arra, hogy nem mindig könnyű két ennyire markáns egyéniségnek együtt dolgoznia. Depp és Jolie azóta külön utakon járnak, és nem dolgoztak együtt más filmben, ami azt sugallhatja, hogy a forgatáson tapasztalt feszültségek hatással voltak a jövőbeli együttműködésekre is.

7 pár, akik a képernyőn oda vannak egymásért, de a való életben ki nem állhatják a másikat


Article Tags: · · · ·