FILMEZZUNK.HU
Felismered a képen látható későbbi színészlegendát? Most 84 éves, de a mai napig aktív - Patrick Stewart

Felismered a képen látható későbbi színészlegendát? Most 84 éves, de a mai napig aktív

3536

Felismered a képen látható későbbi színészlegendát? Most 84 éves, de a mai napig aktív

A színészlegendák gyakran már fiatalon is magukban hordozzák azt a különleges kisugárzást, ami később híressé teszi őket. Ez a helyzet azzal a brit színésszel is, akinek gyerekkori fotója nemrég került nyilvánosságra. A képen egy komoly tekintetű, határozott vonásokkal rendelkező fiút láthatunk, akiben már akkor is ott rejlett a jövő nagy színésze. Ki gondolta volna akkor, hogy ez a fiú egyszer olyan ikonikus szerepeket fog alakítani, mint Jean-Luc Picard kapitány a Star Trek: Az új nemzedék sorozatban, vagy Charles Xavier professzor az X-Men filmekben?

Felismered a képen látható későbbi színészlegendát? Most 84 éves, de a mai napig aktív - Patrick Stewart

Itt is még fiatal volt, de itt már jobban felismerhető, hogy kiről van szó

A rejtélyes fiú nem más, mint Patrick Stewart, aki ma már 84 éves, de még mindig aktívan dolgozik a szakmában. Stewart pályafutása során bebizonyította, hogy a klasszikus színpadi képzés és a modern filmes technikák tökéletes ötvözete lehet. A Royal Shakespeare Company tagjaként kezdte karrierjét, majd fokozatosan hódította meg a filmvásznat és a televíziós képernyőket. Karakteres hangja és erőteljes színpadi jelenléte minden szerepében megmutatkozik, legyen szó sci-fi hősről vagy shakespeari karakterről.

15 színész, akik több ikonikus karaktert is játszottak

Stewart az évek során nemcsak színészi tehetségével, de társadalmi aktivizmusával is kivívta a közönség és kritikusok elismerését. A mai napig új projektekben vállal szerepet, bizonyítva, hogy a kor nem akadály a kreatív alkotás előtt. Legutóbb a Star Trek: Picard című sorozatban láthattuk újra legendás szerepében, ami ismét bebizonyította, hogy Patrick Stewart neve egyet jelent a minőségi szórakoztatással. Az egykori komoly tekintetű fiúból olyan színész vált, aki generációk számára testesíti meg a bölcsesség, a vezetői képesség és az emberi méltóság ideálját a képernyőn.

Rájössz, hogy kinek a fia ez a jóképű fiatalember? Az apukája napjaink egyik legkedveltebb színésze


Article Tags: · · · · · ·