FILMEZZUNK.HU
Sokkoló részletek derültek ki Patrick Swayze és Jennifer Grey kapcsolatáról

Sokkoló részletek derültek ki Patrick Swayze és Jennifer Grey kapcsolatáról

3023

Sokkoló részletek derültek ki Patrick Swayze és Jennifer Grey kapcsolatáról

Patrick Swayze és Jennifer Grey neve örökre összeforrt a kultikus Dirty Dancing film kapcsán, de a háttérben zajló személyes viszonyukról sokan nem tudtak. Kiderült, hogy a két színész közötti kapcsolat már korábban is feszült volt, amikor együtt dolgoztak az 1984-es Vörös hajnal című akciófilmben. A forgatás alatt Swayze hajlamos volt főnökösködni, ami nem talált tetszésre Jennifer Grey részéről, aki nem tudta kezelni a helyzetet. Ráadásul egy nyolc hetes képzésen is részt kellett venniük, amely tovább mélyítette a köztük lévő feszültségeket. Így nem csoda, hogy Jennifer nem volt lelkes, amikor megtudta, hogy újra Swayze lesz a partnere egy romantikus filmben.

Sokkoló fotók a Dirty Dancing egykori sztárjáról - Jennifer Grey arcát fel sem lehet ismerni a plasztika miatt

Jennifer Grey és Patrick Swayze

A Dirty Dancing forgatása sem volt mentes a konfliktusoktól. Patrick Swayze, aki profi táncosként komoly tapasztalattal rendelkezett, frusztrált volt Jennifer tapasztalatlansága miatt. Swayze türelmetlen volt Greyvel, akinek a bizonytalansága és a hangulatingadozásai gyakran megnehezítették a munkát. Több alkalommal is összeszólalkoztak a forgatások előtt, ami feszültséget keltett a szereplők között. Swayze könyvében később is elismerte, hogy időnként elege volt Jennifer hangulatváltozásaiból, amelyek sokszor akadályozták a közös munkát.

Ennek ellenére a feszültségek ellenére is sikerült olyan kémiai kapcsolatot kialakítaniuk a vásznon, amely miatt a Dirty Dancing a mai napig az egyik legkedveltebb romantikus film. A való életben fennálló ellentétek ellenére a filmben látható szenvedély és érzelem hiteles maradt, és a két színész végül elérte a kívánt hatást. Bár a forgatás alatt nem mindig volt gördülékeny a kapcsolatuk, a végeredmény egy ikonikus filmes pillanat lett, amelyet máig milliók szeretnek.

Ő a Dirty Dancing Babyjét alakító Jennifer Grey 22 éves nagylánya – Friss fotókon a gyönyörű Stella


Article Tags: · · · ·