FILMEZZUNK.HU
Mekkora vagyont hagyott hátra a francia színészóriás, Alain Delon?

Mekkora vagyont hagyott hátra a francia színészóriás, Alain Delon?

3576

Mekkora vagyont hagyott hátra a francia színészóriás, Alain Delon?

Alain Delon, a francia filmművészet egyik legmeghatározóbb alakja, 2024-ben, 88 éves korában hunyt el, jelentős vagyont hagyva maga után. Delon életét és karrierjét a filmszakma iránti szenvedélye határozta meg, amely révén számos ikonikus szerepet játszott el a mozikban. A becslések szerint vagyonának értéke halálakor 200 és 300 millió dollár között mozgott. Ez a lenyűgöző összeg nemcsak színészi tevékenységének köszönhető, hanem azoknak a filmeknek is, amelyeket rendezett, illetve azoknak az üzleti vállalkozásoknak, amelyekben részt vett.

Alain Delon volt A fekete tulipán sztárja: friss fotókon a 89 éves színészlegenda

Alain Delon, itt még a családja körében

Delon vagyona jelentős részét ingatlanbefektetései adták, amelyek rendkívül értékesnek bizonyultak. Több exkluzív ingatlannal rendelkezett Franciaországban, Svájcban és Olaszországban, amelyek összértéke körülbelül 100 millió dollárra becsülhető. Az ingatlanpiacban való jártassága és az európai luxusingatlanok iránti vonzalma hozzájárult ahhoz, hogy vagyona folyamatosan gyarapodott. Ezek az ingatlanok nemcsak befektetések voltak számára, hanem menedéket is jelentettek egy-egy zsúfolt életszakasz után, ahová visszavonulhatott.

A színészóriás karrierje során nemcsak a filmvásznon alkotott maradandót, hanem a luxusmárkák világában is. Több exkluzív márkát népszerűsített, ami jelentősen növelte bevételeit. Delon mindig is nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy az általa képviselt márkák összhangban legyenek elegáns és kifinomult stílusával, amelyet a rajongói is nagyra értékeltek. A luxusmárkákkal való együttműködések révén tovább növelte amúgy is tekintélyes vagyonát, amelyet most gyermekei örökölhetnek.

Te hány évesnek tippelnéd Andy Macdowellt? Tuti nem találod el a korát!

Források: (CAclubindia) (PopGolden)


Article Tags: · · ·