FILMEZZUNK.HU
Jean-Paul Belmondo és Alain Delon

„Alain és én mindig is barátokként tekintettünk egymásra” – Jean-Paul Belmondo

1187

„Alain és én mindig is barátokként tekintettünk egymásra” – Jean-Paul Belmondo

Jean-Paul Belmondo és Alain Delon a francia mozi két ikonikus alakja, akik életük és karrierjük során elválaszthatatlanul összefonódtak a filmvilág történetével. Bár a média gyakran próbálta őket riválisként beállítani, Belmondo mindig hangsúlyozta, hogy a köztük lévő kapcsolat sokkal inkább a barátságon és a kölcsönös tiszteleten alapult. „Alain egy igazi sztár. Mindig is csodáltam a karrierjét és a tehetségét” – mondta Belmondo egy korábbi interjúban, ezzel is jelezve, hogy sosem érezte magát vetélytársnak Delonnal szemben.

Jean-Paul Belmondo és Alain Delon

A két francia legenda

A két színész közösen forgatott filmjei, mint például a híres Borsalino, remek lehetőséget adtak arra, hogy megmutassák a világnak, mennyire jól tudnak együtt dolgozni. Belmondo többször is elmondta, hogy öröm volt Delonnal közösen szerepelni, és hogy a köztük lévő „rivalizálás” csupán a sajtó által felfújt legenda volt. „Sosem volt köztünk valódi rivalizálás. Mindig is tiszteltem Alaint, és öröm volt vele dolgozni” – emlékezett vissza a színész.

Jean-Paul Belmondo és Alain Delon

A két francia színészóriás

Alain Delon halála nagy veszteség a filmvilág számára, és Jean-Paul Belmondo szavai most még nagyobb jelentőséggel bírnak. „Alain mindig nagyon eltökélt volt, és nagyra becsülöm, ahogyan a karrierjét építette. Bár sokszor mondják, hogy riválisok voltunk, valójában mindig is barátokként tekintettünk egymásra” – mondta Belmondo, ezzel is tisztelegve egykori pályatársa előtt. Ez a mély tisztelet és barátság az, ami a két színészt örökre összeköti a filmtörténetben.

Alain Delon a saját fia segítségét kérte a saját halála előkészítésére


Article Tags: · · · ·