FILMEZZUNK.HU
Sokkoló dolgok derültek ki Teri Hatcher-ről, már senki sem akar vele együtt dolgozni

Sokkoló dolgok derültek ki Teri Hatcher-ről, már senki sem akar vele együtt dolgozni

10050

Sokkoló dolgok derültek ki Teri Hatcher-ről, már senki sem akar vele együtt dolgozni

Az egykoron ünnepelt színésznő, Teri Hatcher, akit a legtöbben a Született feleségek című sorozatból ismerhetnek, egyre inkább a figyelem középpontjába kerül, de nem a tehetsége miatt. Legutóbb volt kolléganője, Nicollette Sheridan nyilatkozott róla, és nem kímélte őt a kritikákkal. Sheridan egy interjúban kifejtette, hogy Hatcher „a leggonoszabb nő a világon”, aki a sorozat forgatása során állandóan problémákat okozott, és megmérgezte a munkakörnyezetet.

Felismeri? Ő volt a Született feleségek barna bombázója - Teri Hatcher

Ma már nem nagyon keresik a társaságát

A negatív vélemények azonban nem állnak meg itt. Pierce Brosnan, aki Hatcher partnere volt az 1997-es James Bond-film, a Holnap markában forgatásán, szintén hasonló tapasztalatokról számolt be. Brosnan elmondása szerint Hatcher viselkedése nem csak neki, hanem a stáb több tagjának is pokollá tette a forgatás napjait. A színész emlékei szerint Hatcher folyamatosan konfliktusokat generált, és munkamorálja erősen megkérdőjelezhető volt.

Az ilyen negatív hírek természetesen gyorsan terjednek a filmiparban, és úgy tűnik, hogy Teri Hatcher hírneve komoly csorbát szenvedett. Egyre több rendező és producer kerüli a vele való együttműködést, hiszen senki sem szeretne olyan színésznővel dolgozni, aki a forgatás helyett inkább konfliktusokat szít. Az egykori sztár most kénytelen szembenézni a következményekkel, és nem világos, hogy képes lesz-e valaha is visszanyerni korábbi hírnevét.

Pierce Brosnan és felesége már 29 éve elválaszthatatlanok egymástól: így ismerkedtek meg


Article Tags: · · ·