FILMEZZUNK.HU

Emma Watson szerepel a legtöbb deepfake pornóvideóban – Most elmondta róla a véleményét

871

Emma Watson szerepel a legtöbb deepfake pornóvideóban – Most elmondta róla a véleményét

Emma Watson, a Harry Potter-filmek sztárja és elismert aktivista, nemrégiben szólalt meg a deepfake pornóvideók jelenségéről, melyekben az ő arcát is felhasználják. Az utóbbi években egyre több ilyen manipulált videó jelent meg az interneten, amelyekben hírességek, köztük Watson is, akarata ellenére szerepelnek. A színésznő kifejezte mély aggodalmát és felháborodását a technológia ilyen jellegű visszaélése miatt, amely nemcsak a privát szféráját sérti, hanem a női jogok elleni támadásnak is tekinthető.

Emma Watson egyenes adásban szúrt oda J.K. Rowlingnak, aki nekiment az erőszakos LMBTQ-propagandának

Emma Watson véleménye szerint a deepfake pornóvideók készítése és terjesztése súlyos etikai és jogi kérdéseket vet fel. Watson több felszólalásában is hangsúlyozta, hogy az ilyen tartalmak nemcsak megalázóak, hanem komoly pszichológiai károkat is okozhatnak az áldozatoknak. A színésznő elkötelezetten dolgozik azon, hogy felhívja a figyelmet ezekre a problémákra, és támogassa azokat az erőfeszítéseket, amelyek célja a deepfake technológia felelősségteljes használata és szabályozása.

Watson emellett sürgeti a jogalkotókat és a technológiai vállalatokat, hogy tegyenek határozott lépéseket a deepfake pornóvideók elleni küzdelemben. A színésznő szerint elengedhetetlen, hogy szigorúbb törvényeket vezessenek be, és a technológiai platformok is felelősséget vállaljanak az ilyen tartalmak eltávolításáért. Emma Watson reméli, hogy a nyilvános megszólalása hozzájárulhat a társadalmi tudatosság növeléséhez és a változás eléréséhez ezen a területen.

Emma Watson elárulta, hogy miért nem vállal többé meztelen jeleneteket


Article Tags: · · · · ·