FILMEZZUNK.HU
Bruce Willis lánya, Rumer Willis

Botrány! Bruce Willis lánya intim játékszert reklámozott, ami sokakat kiakasztott

1188

Botrány! Bruce Willis lánya intim játékszert reklámozott, ami sokakat kiakasztott

Nemrégiben nagy port kavart Bruce Willis lánya, Rumer Willis, amikor egy intim játékszert reklámozott közösségi média oldalán. A hír gyorsan elterjedt, és sokakat felháborított, hogy egy híres színész gyermeke ilyen terméket népszerűsít. A kritikák zöme arra vonatkozott, hogy anyaként nem illik ilyen dolgokkal foglalkoznia, főleg nem nyilvánosan.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Rumer Glenn Willis (@rumerwillis) által megosztott bejegyzés

Az egyik leggyakoribb hozzászólás így hangzott: „Ó, Istenem, te anya vagy, ne mutasd az intimitásodat.” Sokan említették a szoptatás körüli korábbi vitákat is, mondván: „Először a szoptatás, most ez.” A botrány hatására Bruce Willis lánya maga is reagált a kommentárokra. Hangsúlyozta, hogy az igazi probléma nem az ő cselekedeteiben rejlik, hanem a társadalom álszent hozzáállásában. Kiemelte, hogy a kultúránkban a gyermekek nyilvános szoptatása vagy a női kielégülés megvitatása még mindig tabunak számít. Véleménye szerint ezek a kérdések fontosak és szükségesek ahhoz, hogy megtörjük a körülöttük lévő társadalmi tabukat.

„Abban a kultúrában élünk, ahol a gyermekeink nyilvános szoptatása vagy a női kielégülés megvitatása elfogadhatatlannak számít. Szerintem nagyon fontos, hogy ilyen típusú beszélgetéseket folytassunk és megtörjük azokat a tabukat, amelyek körülveszik” – nyilatkozta.

A vita továbbra is hevesen zajlik a közösségi média felületeken. Sokak szerint Bruce Willis lánya bátor és progresszív lépést tett, amikor nyíltan beszélt ezekről a témákról, míg mások úgy vélik, hogy ezzel átlépett egy határt. Az azonban biztos, hogy a kérdés nem hagyja hidegen az embereket, és ismét ráirányította a figyelmet a női szexualitás és anyaság körüli társadalmi kettősségekre. A vita tehát folytatódik, és talán elősegíti a nyíltabb és elfogadóbb párbeszéd kialakulását ezekben a fontos kérdésekben.

Botrány! Eric Dane megmutatta 12 éves lányát, akinek a megjelenése mindenkit kiakasztott


Article Tags: · ·