FILMEZZUNK.HU
Hátborzongató előzetest kapott az új Stephen King-filmadaptáció, A majom!

Hátborzongató előzetest kapott az új Stephen King-filmadaptáció, A majom!

391

Hátborzongató előzetest kapott az új Stephen King-filmadaptáció, A majom!

Stephen King rajongói izgatottan várják az újabb borzongató filmadaptációt, amely ezúttal „A majom” című novelláját dolgozza fel. A film előzetese már most hátborzongató hangulatot áraszt, ígéretesen rémisztő és izgalmas perceket vetít előre a nézők számára. A történet középpontjában egy régi, ártalmatlannak tűnő játékmackó áll, amely valójában sötét és gonosz erőket rejt magában. Az előzetesből már kiderül, hogy a film hűen követi King mesterművét, tele feszültséggel és megdöbbentő fordulatokkal.

A filmet Oz Perkins írta és rendezte, aki már korábban is bizonyította tehetségét a horror műfajában. Az egyik produceri szerepet James Wan vállalta, aki olyan sikerfilmeket tudhat magáénak, mint a „Fűrész” és az „Insidious” sorozat. Az erős alkotói gárda mellett a szereplőgárda is kiváló: Theo James, Christian Convery, Tatiana Maslany, Elijah Wood, Colin O’Brien, Rohan Campbell és Sarah Levy gondoskodnak arról, hogy a karakterek élettel teliek és hitelesek legyenek. A színészek kiváló teljesítménye és az izgalmas cselekmény garantáltan a székhez szögezi majd a nézőket.

„A majom” 2025. február 21-én kerül az amerikai mozikba, és már most nagy várakozás övezi a premiert. Az előzetes alapján úgy tűnik, hogy ez a film is méltó lesz Stephen King hírnevéhez, és az egyik legemlékezetesebb horroradaptációvá válhat. Az izgalmas történet, a tehetséges alkotók és a remek szereplőgárda együttese biztosítja, hogy „A majom” valódi csemege lesz a műfaj kedvelőinek, akik egy igazán félelmetes és hátborzongató élményre számíthatnak.

Ő volt a rémisztő, autista kislány Stephen King klasszikusában – A fiatal színésznő ilyen bombázó lett felnőtt korára


Article Tags: · · · · · · · · · · ·