FILMEZZUNK.HU
Szomorú bejelentést tett Daisy Ridley: súlyos betegséggel küzd a Star Wars filmek női sztárja

Szomorú bejelentést tett Daisy Ridley: súlyos betegséggel küzd a Star Wars filmek női sztárja

184

Szomorú bejelentést tett Daisy Ridley: súlyos betegséggel küzd a Star Wars filmek női sztárja

A Star Wars filmek népszerű színésznője, Daisy Ridley, nemrég egy interjúban osztotta meg rajongóival, hogy súlyos betegséggel, Graves-kórral küzd. Ez a betegség az autoimmun pajzsmirigy-rendellenességek közé tartozik, amely jelentős hatással van a mindennapi életére és egészségére. A hír sokakat megdöbbentett, hiszen Ridley mindig is energikus és élettel teli személyiségként tűnt fel a nyilvánosság előtt, és soha nem adott okot arra, hogy bárki is kételkedjen jóllétében.

Star Wars 7 - MTV Movie Awards díjátadó 2016

Gyors gyógyulást kívánunk a színésznőnek

Daisy Ridley az interjúban őszintén beszélt állapotáról és annak következményeiről. „Vicces volt, azt gondoltam, hogy ‘Ó, én meg azt hittem, hogy egész egyszerűen elegem van mindenből. De kiderült, hogy minden olyan gyorsan működik, hogy nem tudsz lenyugodni” – nyilatkozta a színésznő, ezzel is rámutatva, mennyire félrevezetőek lehetnek a tünetek. A Graves-kór gyakran okoz szorongást, ingerlékenységet és fáradtságot, amelyeket Ridley kezdetben a fárasztó munkatempónak és a nyomásnak tulajdonított. A diagnózis azonban új fényt vetett állapotára, és segített megérteni, hogy mi zajlik valójában a szervezetében.

A színésznő most a kezelésre és a gyógyulásra koncentrál, miközben igyekszik a lehető legjobb formában maradni a jövőbeli szerepeihez. Rajongói támogatására és szeretetére támaszkodva küzd meg a betegség kihívásaival, és reméli, hogy tapasztalatai másoknak is erőt adhatnak. Daisy Ridley példája jól mutatja, hogy a hírnév és a siker mögött is lehetnek komoly egészségügyi problémák, és hogy a mentális és fizikai jólét egyaránt fontos. Az őszinte megosztásával segíthet másoknak is felismerni és kezelni saját egészségügyi problémáikat.

12 dolog, amit nem gondoltál volna a születésnapját ma ünneplő Daisy Ridley-ről

(Via mafab.hu)


Article Tags: · · ·