FILMEZZUNK.HU

Felismered a képen látható aranyos kisfiút? Most 60 éves, Hollywood legnagyobb szívtiprója

1193

Felismered a képen látható aranyos kisfiút? Most 60 éves, Hollywood legnagyobb szívtiprója

Egy régi, megfakult fénykép egy aranyos kisfiúról sokak számára nosztalgikus érzéseket ébreszt. A mosolya, a huncut tekintete és az ártatlan kis arca mind-mind arra emlékeztet minket, hogy mennyire ártatlanok és tiszták voltunk gyerekkorunkban. De vajon felismered ezt a kisfiút, aki mára Hollywood egyik legnagyobb szívtiprójává vált? Az idő múlásával sok minden változik, de néhány alapvető vonás és a karizma megmarad.

Felismered a képen látható aranyos kisfiút? Most 60 éves, Hollywood legnagyobb szívtiprója - Brad Pitt

Egyből felismertük

Igen, a képen nem más látható, mint a híres színész, Brad Pitt. Ő, aki mára már 60 éves lett, még mindig megőrzi azt a kisfiús bájt és vonzerőt, amelyet gyerekkorában is birtokolt. Brad Pitt, aki karrierje során számos ikonikus szerepet alakított, és akit többször is a világ legvonzóbb férfijai között tartanak számon, kisgyerekként is ugyanolyan elragadó volt, mint most. A ’90-es évek elején vált híressé, és azóta folyamatosan a figyelem középpontjában áll, legyen szó színészi teljesítményéről, vagy magánéletéről.

Brad Pitt karrierje során számos díjat és elismerést kapott, köztük két Oscar-díjat is. Olyan filmekben nyújtott emlékezetes alakítást, mint a „Harcosok klubja”, a „Benjamin Button különös élete” és a „Volt egyszer egy… Hollywood”. Színészi tehetsége mellett producerként is sikeres, és számos jótékonysági kezdeményezésben is részt vesz. Az évek során nemcsak Hollywoodban, hanem világszerte is ismertté és elismertté vált, mint egy igazi ikon. A gyermekkori képen látható kisfiú története inspiráló példa arra, hogyan válhat valaki a tehetség és a kitartás révén az egyik legnagyobb sztárrá a filmiparban.

Salma Hayek elárulta, hogy ki az a híres színész, akivel a legjobb volt csókolózni eddigi karrierje során


Article Tags: · · ·