FILMEZZUNK.HU
Kitalálod, hogy melyik híresség fia van a képen? Most 68 éves az apukája, két Oscar-díja is van - Chet Hanks, Tom Hanks fia

Kitalálod, hogy melyik híresség fia van a képen? Most 68 éves az apukája, két Oscar-díja is van

2908

Kitalálod, hogy melyik híresség fia van a képen? Most 68 éves az apukája, két Oscar-díja is van

Az interneten gyakran találkozunk olyan régi családi képekkel, amelyek hírességek gyermekeit ábrázolják, és egy kis fejtörést okoznak a rajongóknak. Az itt látható képeken egy fiatalember mosolyog, akit talán nem is olyan könnyű felismerni elsőre. Az apja híres színész, aki az évtizedek során számos emlékezetes szereppel lopta be magát a nézők szívébe, és két Oscar-díjat is hazavihetett. De vajon ki lehet ez az ifjú, és ki az ő híres apja?

Kitalálod, hogy melyik híresség fia van a képeken? Most 68 éves az apukája, két Oscar-díja is van - Chet Hanks, Tom Hanks fia

Na, kinek lehet a fia?

A képen látható fiatalember nem más, mint Chet Hanks, Tom Hanks fia. Tom Hanks, aki jelenleg 68 éves, generációk számára jelent egyet a mozivilág egyik legkedveltebb színészével. Olyan ikonikus filmekben nyújtott felejthetetlen alakításokat, mint a „Forrest Gump” és a „Philadelphia”, amelyekért megkapta az Oscar-díjat. Chet Hanks, aki a híres színész négy gyermeke közül az egyik, szintén a szórakoztatóiparban tevékenykedik, bár ő inkább a zenei karrierre koncentrált az utóbbi években, és rapzenészként, valamint színészként próbálta ki magát.

18 híresség gyermeke, akik a genetikai lottóversenyen megütötték a főnyereményt

Chet Hanks saját útját járja, de apja hírességének árnyékában nem könnyű független hírnevet szerezni. Ennek ellenére Chet kitartóan dolgozik karrierje építésén, és rendszeresen szerepel a médiában. A Hanks család mindig is híres volt az összetartásáról, és Tom Hanks büszkén támogatja fia minden lépését. Ahogy az idő múlik, érdekes lesz látni, hogyan fejlődik tovább Chet Hanks karrierje, és milyen újabb sikereket ér el a saját jogán. Az biztos, hogy tehetsége és szorgalma révén még sokat hallhatunk róla a jövőben.

Chet Hanks, a világhírű és többszörös díjnyertes színész Tom Hanks fia

66 éves lenne Michael Clarke Duncan – Egykori barátja, Tom Hanks így emlékezett meg róla


Article Tags: · · · · ·