FILMEZZUNK.HU
Kitalálod, hogy a képen kinek a fia látható? Egy piszok jóképű színész gyermeke - Pierce és Paris Brosnan

Kitalálod, hogy a képen kinek a fia látható? Egy piszok jóképű színész gyermeke

19611

Kitalálod, hogy a képen kinek a fia látható? Egy piszok jóképű színész gyermeke

A hírességek gyermekei gyakran már fiatal korukban a reflektorfénybe kerülnek, és sokan közülük szüleik nyomdokaiba lépnek, folytatva a családi hagyományokat a szórakoztatóiparban. A cikkben szereplő ifjú titán is ilyen örökséget hordoz magában. Tekintete és kisugárzása alapján már most látszik, hogy nagy jövő áll előtte, és könnyedén hódítja meg a rajongók szívét.

Tudtad? Pierce Brosnannek van egy 20 éves fia! Nézd, milyen jóképű

Igazán megnyerő a stílusa

A fiatalember eleganciája és karizmája már fiatal korában is megmutatkozott, és egyre több ember figyelmét kelti fel a divatvilágban és a médiában. Magas, sportos alkatával és karakteres vonásaival már most színészi és modell karrierre vágyik, és úgy tűnik, minden adottsága megvan ahhoz, hogy sikeres legyen ebben a pályában. Ki tudja, talán hamarosan filmekben vagy reklámkampányokban láthatjuk viszont.

Kitalálod, hogy a képen kinek a fia látható? Egy piszok jóképű színész gyermeke - Pierce és Paris Brosnan

Ez a tehetséges fiatalember nem más, mint Paris Brosnan, Pierce Brosnan színész fia. Paris örökölte apja jóképű vonásait és megnyerő stílusát, és már most hatalmas rajongótáborral rendelkezik. Édesapja, Pierce Brosnan, aki James Bondként vált világhírűvé, büszkén figyeli fia kibontakozó karrierjét. Paris nemcsak a modellkedés terén mutatkozik be, hanem érdeklődik a filmkészítés iránt is, így nagy valószínűséggel hallunk még róla a jövőben.

Apa és fia, azaz Pierce és Paris Brosnan:

15 híresség gyermeke, akik felnőtt korukban lenyűgözik a világot a kinézetükkel

Kitalálod, hogy ez a két szép hölgy kinek a lányai? A spagettiwestern koronázatlan királya az apuka


Article Tags: · ·