FILMEZZUNK.HU
10 színész, akik meglepően jól énekelnek

10 színész, akik meglepően jól énekelnek

861

10 színész, akik meglepően jól énekelnek

Hollywoodi sztárnak lenni nem könnyű, és sok színész van, akik kétségtelenül tehetségesek a maguk területén. Az viszont meglepő lehet egyesek számára, hogy mennyi sztárt láthatnak a nézők a vásznon, akik imádnak énekelni, sőt, van, aki zenekart vezet és időnként koncertet is ad. Mivel szeretjük a sokoldalú, tehetséges hírességeket, és azokat, akik elragadóan tudnak énekelni, most összeállítottunk néhányat közülük. A felsoroltak közül egyesek csak szórakozásból énekelnek, mások pedig már énekesi karriert is magukénak tudhatnak.

1. Robert Pattinson

Sok év telt el Robert Pattinson első filmes szereplése óta. Az Alkonyat és a Harry Potter című nagy filmes sagak-ban való szereplés után a brit színész az egész világon belopta magát a szívünkbe tagadhatatlan színészi tehetségével, amely az idők során számos független, és nagy költségvetésű filmben egyaránt megmutatkozott. Egyik legutóbbi, és legemlékezetesebb szerepe a Matt Reeves rendezésében készült Batman, melyben ő alakította Bruce Waynet. A színészet mellett Pattinson zenész is, méghozzá nagyon tehetséges. Hangját hallhattuk már az Alkonyat filmzenéjének mindkét eredeti dalában, a „Let Me Sign” és a „Never Think” című dalban. A színész kiskora óta gitározik, zongorázik, énekel, és még dalszerző is. Adottságai pedig valami elképesztőek.

2. Ryan Gosling

A színész karrierje a Disney Channel Mickey Mouse Club-ban kezdődött, azóta Ryan Gosling tehetsége hihetetlenül messzire ívelt. Jelenleg a filmipar egyik legkedveltebb színésze lett, és számos közkedvelt filmben szerepelt, köztük olyan Oscar-díjra jelölt filmekben, mint például Damien Chazelle rendezésében készült Kaliforniai álom című filmje. Bár a kanadai színész már bemutatta hangját az imént említett musicalben, tagadhatatlan adottságai régre nyúlnak vissza. Gosling gyerekkorában a helyi tehetségkutatókon csillogtatta meg tudását, így zenei tehetsége azóta már kristálytiszta.

3. Maya Hawke

Mivel Uma Thurman és Ethan Hawke génjei a vérében vannak, nem volt kérdés, hogy Maya Hawke tehetsége a képernyőn keresztül is megmutatkozik. A Stranger Things sztárja elismerést kapott Robin Buckley szerepével a Netflix díjazott sci-fi sorozatában, és volt egy kis szerepe a Volt egyszer egy… Hollywood című filmben is. Ennek ellenére kellemes meglepetés volt, hogy Hawke nagyon ügyes az alternatív/indie zene világában. A színésznő 2019 óta zenél, és 2020-ban adta ki első debütáló albumát, a „Blush”-t. 2022. szeptember 23-án pedig megjelent folytatásos albuma „Moss” címmel.

4. Kate Hudson

Kate Hudson amerikai színésznő – Goldie Hawn Oscar-díjas színésznő és Bill Hudson lánya – az évek során nagy hírnevet szerzett magának. Filmes debütálása az 1998-as A világ legnagyobb tölcsére című drámában volt. Azóta Hudson számos mellékszerepet vállalt filmekben, többek között a Cameron Crowe rendezésében készült Majdnem híres című musical drámájában, amely meghozta számára a világhírnevet. Míg a színésznő a Glee – Sztárok leszünk! több epizódjában is feltűnt, megmutatta énekesi tehetségét, amit a 2009-es Kilenc című musicalben, illetve a Tőrbe ejtve – Az üveghagyma című filmben is hallhattunk. Hudsonnak zenei karrierje is van, 26 dalt készített a következő debütáló albumához, amely idén fog megjelenni.

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · ·