FILMEZZUNK.HU
Botrány! Ezért távozott az NCIS sorozatból az Abbyt alakító Pauley Perrette

Botrány! Ezért távozott az NCIS sorozatból az Abbyt alakító Pauley Perrette

1048

Botrány! Ezért távozott az NCIS sorozatból az Abbyt alakító Pauley Perrette

Pauley Perrettet leginkább az NCIS – Tengerészeti helyszínelőkből ismerhetjük. Ő volt Abby, aki egy teljesen egyedi karaktere volt a szériának. Különc volt a maga stílusában, de rendkívül okos, talpraesett, vagány és intelligens, abszolút szerethető személyiség. A karaktert alakító színésznő, Pauley a való életben egyetemi diplomáját kriminológiából szerezte meg, de szociológiát és pszichológiát is felvett a tárgyai közé. A színésznő elmondta, hogy eredetileg bűnügyi tudományokat és szociológiát tanult, és azt tervezte, hogy az FBI-nak fog dolgozni. Végül a televíziózás felé sodorta az élet, és 2003-tól kezdve az NCIS oszlopos tagja lett.

Emlékszel még az NCIS Abbyjére? Merőben megváltozott külseje miatt ma már biztos, hogy nem ismernéd fel - Abigail Sciuto

Pauley Perrette

Perrette teljesen megszállottja volt a törvényszéki tudománynak, így nem is lehetett volna nála jobb embert találni a sorozat technikaőrült törvényszéki specialistájának. Perrette olyan komolyan vette a munkáját, hogy igyekezett ő maga is minél többet hozzáadni karakterének formálásához, így lett Abby-ből egy ízléses goth lány. Ebből fakadóan sokan kérdezték már a színésznőt, hogy tulajdonképpen ő most a goth vagy a punk stílust képviselteti külső megjelenésében, amelyre egyszerűen rávágta, hogy „Kit érdekel?”. Önmagát képtelen bármely stílusba is beskatulyázni, de Abby-ről teljesen másképp vélekedik. Szerinte Abby olyannyira okos és intelligens, hogy képes megdönteni a nőkről alkotott sztereotípiákat.

Emlékszel még az NCIS Abbyjére? Merőben megváltozott külseje miatt ma már biztos, hogy nem ismernéd fel - Abigail Sciuto

Pauley Perrette külsőleg is nagyon megváltozott az évek során

A színésznő 2003-ban, a sorozat indulásakor kezdett el szerepelni a műsorban, majd váratlanul 2018-ban kilépett a sorozatból. De mi lehetett az oka? A válasz a napokban megjelent egyik interjúból derült ki. Pauley elmondta, hogy színésztársa, a most 73 éves Mark Harmon, aki a sorozatban a főszereplőt, Leroy Jethro Gibbst alakította, megverte a színésznőt. Az eset után Perrette azonnal kilépett a projektből, majd két évig nem is láthattuk a képernyőn. 2020-ban azonban visszatért a Broke című szitkomban, de mivel a műsor nem aratott nagy sikert, a 13. rész után elkaszálták. Pauley azóta nem szerepelt semmilyen televíziós műsorban, és végleg felhagyott a színészettel. Jelenleg producerként dolgozik dokumentumfilmekben.

//Cornelius//

Emlékszel még a Taxi-filmek szőke csúcsbombázójára? A gyönyörű Emma Sjöberg így fest 56 évesen


Article Tags: · · ·