FILMEZZUNK.HU
A képen látható nő a 90-es évek egyik legszebb színésznője volt - Rájössz, hogy ki ő?

A képen látható nő a 90-es évek egyik legszebb színésznője volt – Rájössz, hogy ki ő?

11

A képen látható nő a 90-es évek egyik legszebb színésznője volt – Rájössz, hogy ki ő?

A ’90-es évekbe minden férfi szerelmes volt ebbe a nőbe! A 90-es években számos tehetséges és gyönyörű színésznő ragyogott a televízió és a mozivászon világában, de kevesen voltak annyira meghatározóak, mint ez a színésznő. Szerepeivel és karizmatikus megjelenésével uralta a képernyőt, neve pedig szinte egyet jelentett a sikerrel és a szépséggel. Akár drámai, akár könnyedebb karaktert alakított, mindent átitatott egyedülálló kisugárzása, amely sokakat elvarázsolt abban az időszakban. Sokan csodálták érte, és generációk nőttek fel azokon a sorozatokon, amelyekben ő is játszott.

Heather Locklear

Ma már alig hasonlít egykori önmagára

Ha még nem sikerült kitalálni, ő nem más, mint Heather Locklear, akit leginkább a Melrose Place című sorozat Amanda Woodwardjaként ismerhetünk. A sorozat egyik ikonikus karakterét formálta meg, és a 90-es évek egyik legfényesebben ragyogó sztárja lett. Az idő azonban vele sem bánt kegyesen, és az évek során számos plasztikai műtéten esett át, hogy megőrizze fiatalságát. Ennek eredményeképpen mára már alig lehet felismerni egykori önmagát.

Sikerült leszoknia az alkoholról - Heather Locklear kezd újra formába lendülni

Fiatalon csodaszép volt

Locklear karrierje és szépsége egyaránt emlékezetes marad, még ha napjainkban sokan nem is ismernék fel első pillantásra. Plasztikai beavatkozásai miatt az arca jelentősen megváltozott, de az emlék, amit a 90-es évek közönségében hagyott, még mindig élénken él a rajongók szívében.

Le a kalappal! A 63 éves Heather Locklear 26 éves lánya, Ava épp olyan meseszép, mint az anyukája


Article Tags: · ·