FILMEZZUNK.HU
Sokkoló dolgok derültek ki Sharon Stone-ról - Az 1993-as Silver című thriller forgatásán történt

Sokkoló dolgok derültek ki Sharon Stone-ról – Az 1993-as Silver című thriller forgatásán történt

22

Sokkoló dolgok derültek ki Sharon Stone-ról – Az 1993-as Silver című thriller forgatásán történt

Újabb megdöbbentő részletek láttak napvilágot Hollywood egyik legismertebb színésznőjéről, Sharon Stone-ról. Az 1993-as „Silver” című thriller forgatása során tanúsított viselkedése most, évtizedekkel később került napvilágra, és sokakat meglepett a színésznő akkori magatartása. A film készítése alatt Stone és partnere, William Baldwin között rendkívül feszült volt a viszony, ami végül extrém helyzetekhez vezetett.

Sokkoló dolgok derültek ki Sharon Stone-ról - Az 1993-as Silver című thriller forgatásán történt

A beszámolók szerint Stone annyira ki nem állhatta Baldwint, hogy szándékosan próbálta meg kínozni őt a forgatás során. Ez a konfliktus nem maradt meg a verbális csatározások szintjén, hanem fizikai dimenziókat is öltött. A legmegdöbbentőbb eset egy szerelmi jelenet forgatása közben történt, amikor Stone állítólag olyan erősen harapta meg Baldwin nyelvét, hogy a színész napokig nem tudott rendesen beszélni. Ez az incidens jól mutatja, mennyire elmérgesedett a helyzet a két sztár között.

Ez a sokkoló történet nemcsak a „Silver” forgatásának kulisszatitkait tárja fel, de rávilágít a hollywoodi filmipar sötétebb oldalaira is. A színészek közötti feszültségek és személyes ellentétek gyakran befolyásolják a forgatások menetét, de ritkán hallani ilyen extrém esetekről. Stone viselkedése felveti a kérdést, hogy meddig mehetnek el a sztárok a személyes ellentéteik kifejezésében, és milyen hatással van ez a film egészére, illetve a stáb többi tagjára. Az eset arra is rámutat, hogy még a legnagyobb sztárok sem mentesek az emberi gyengeségektől és indulatoktól.

A Bűbájos boszorkák egykori bombázója teljesen megváltozott, rá sem ismernél!


Article Tags: · · ·