FILMEZZUNK.HU
Van egy film, amit Sylvester Stallone a mai napig szégyell - Állj, vagy lő a mamám

Van egy film, amit Sylvester Stallone a mai napig szégyell

15

Van egy film, amit Sylvester Stallone a mai napig szégyell

Sylvester Stallone neve hallatán mindenkinek olyan ikonikus filmek jutnak eszébe, mint a Rocky vagy a Rambo, melyekkel beírta magát a filmtörténelembe. Ám mint minden színész, ő is elkövetett néhány hibát karrierje során, és van egy film, amit a mai napig szégyell. Ez a film nem más, mint az 1992-ben készült Állj, vagy lő a mamám! (Stop! Or My Mom Will Shoot), egy könnyed vígjáték, amely Stallone akciósztár imidzsétől távol állt.

Állj, vagy lő a mamám! (Stop! Or My Mom Will Shoot, 1992)

Az Állj, vagy lő a mamám! pedig nekünk az egyik kedvenc filmünk tőle

Stallone számos alkalommal beszélt arról, hogy mennyire rossz döntésnek tartotta elvállalni ezt a szerepet. Egy interjúban humorosan megjegyezte, hogy ez volt pályafutása egyik legnagyobb baklövése. „Ha valaki meg akar halni, csak nézze meg ezt a filmet, garantálom, hogy szenvedni fog” – mondta. A film sem a kritikusoktól, sem a közönségtől nem kapott pozitív visszajelzéseket, és azóta is a Stallone-életmű egyik leggyengébb darabjaként tartják számon.

A kudarc ellenére Stallone karrierje nem tört meg, sőt, az évek során visszatért a jól ismert akcióhős szerepekhez, és újabb sikereket ért el. Azonban az Állj, vagy lő a mamám! keserű emléke megmaradt számára, és a színész a mai napig szégyenkezve tekint vissza erre az időszakra. Ez is mutatja, hogy még a legnagyobb sztárok is hoznak néha rossz döntéseket, de ettől még nem vész el az a tehetség és kitartás, amely Stallone-t a csúcsra emelte.

Sylvester Stallone legjobb filmjei, amiket mindenképpen látnod kell


Article Tags: · ·