FILMEZZUNK.HU
Tudod, hogy ki van a képen? Egykor hosszú haja volt, egész Magyarország érte rajongott - Kabir Bedi

Tudod, hogy ki van a képen? Egykor hosszú haja volt, egész Magyarország érte rajongott

53394

Tudod, hogy ki van a képen? Egykor hosszú haja volt, egész Magyarország érte rajongott

Ha rápillantasz erre a képre, talán elsőre nem is ismernéd fel, de ez a 78 éves férfi nem más, mint Kabir Bedi, aki a 70-es években Sandokan szerepében vált világszerte, így Magyarországon is elképesztően népszerűvé. A hosszú hajú, egzotikus kalóz karaktere meghódította a magyar nézők szívét is, hiszen a kalandokkal teli történet és Bedi karizmatikus megjelenése mindenkire mély benyomást tett. Sandokan kalandjait a magyar televíziókban is milliók követték nyomon, és Bedi azóta a korszak egyik legnagyobb filmsztárjává vált.

Emlékszel még a maláj tigrisre? Így néz ki napjainkban a legendás sztár, Kabir Bedi

Sandokanba nők milliói voltak szerelmesek

Az idő azonban telik, és Bedi ma már egészen másképp néz ki, mint ahogy Sandokan szerepében megszoktuk. A most 78 éves színész szürke hajjal, méltóságteljes külsővel, de továbbra is karizmatikusan jelenik meg a nyilvánosság előtt. Habár a hosszú haj és a fiatalos megjelenés már a múlté, Bedi megőrizte eleganciáját, és továbbra is aktív a filmszakmában, sőt, számos nemzetközi filmben is szerepet vállalt. A színész mindig is büszke volt sokszínű karrierjére és arra, hogy Sandokan karakterével maradandó hatást gyakorolt a rajongóira.

Ez a gyönyörű nő a Sandokant alakító Kabir Bedi felesége - A ritkán látott Parveen 29 évvel fiatalabb nála

Egykor ő volt a Sandokan igéző szemű szívtiprója

Kabir Bedi életében azóta sok minden történt: családapa lett, könyvet írt, és számos humanitárius tevékenységet vállalt. Bár külseje jelentősen megváltozott, Magyarországon a mai napig nosztalgiával emlékeznek vissza a Sandokan című sorozatra, és a színészre, aki egy egész generáció szívébe lopta be magát. Talán már nem a fiatal, egzotikus kalóz képét idézi, de Kabir Bedi továbbra is emlékezetes alakja marad a magyar közönség számára.

Ez a gyönyörű nő a Sandokant alakító Kabir Bedi felesége – A ritkán látott Parveen 29 évvel fiatalabb nála


Article Tags: · · ·