FILMEZZUNK.HU
Tom Felton kipakolt: ilyen viszony fűzte a valóságban Emma Watsonhoz

Tom Felton kipakolt: ilyen viszony fűzte a valóságban Emma Watsonhoz

734

Tom Felton kipakolt: ilyen viszony fűzte a valóságban Emma Watsonhoz

A Harry Potter rajongók évek óta találgatnak, vajon milyen kapcsolat volt valójában Tom Felton és Emma Watson között a forgatások idején. Most végre fény derült a titokra, ugyanis Tom Felton, aki Draco Malfoyt alakította a filmekben, „Beyond the Wand: The Magic and Mayhem of Growing Up a Wizard” című memoárjában őszintén vallott kettejük viszonyáról. A könyv izgalmas részleteket tár fel arról, hogyan alakult a kapcsolatuk az évek során.

15 alkalom, amikor nem vettük észre, hogy egy híresség szerelmes

Emma Watson szerelmes volt Tom Felton színésztársába

Felton bevallotta, hogy kapcsolatuk nem indult zökkenőmentesen. Egy kínos incidens során, amikor Emma egy táncos előadással próbálta lenyűgözni a Mardekár-házas fiúkat, Tom és barátai kigúnyolták őt. A színész ma már szégyenkezve emlékszik vissza erre az esetre, belátva, hogy akkori viselkedésük éretlen és bántó volt. Később tudta meg, hogy Emma valójában azért szervezte ezt az előadást, mert szerelmes volt belé. Tom elismerte, hogy Emma mindig is „titkos szerelme” volt, bár nem feltétlenül romantikus értelemben.

A színész őszintén beszélt arról, hogy bár kétségtelenül volt köztük szikra, kapcsolatuk inkább lelki társi jellegű volt. „Azt hiszem, soha nem voltam szerelmes Emmába, de olyan erővel megszerettem és csodálni kezdtem őt, hogy ezt soha senki másnak nem tudnám elmagyarázni, mi lelki társak vagyunk” – vallotta be Felton. Hozzátette, hogy mindig is támogatni fogják egymást, és ez a különleges kötelék örökre megmarad közöttük. Tom szavai rávilágítanak arra, hogy a filmvásznon látott ellenségeskedés mögött valójában egy mély és összetett barátság húzódott meg, amely az évek során csak erősödött.

A Harry Potter színésze megerősítette, hogy karaktere a filmben végig meleg volt

(Via Femina.hu)


Article Tags: · · · · ·