FILMEZZUNK.HU
Platform bakancsok – nézd meg az őszi-téli szezon divatos alapdarabjait! (x)

Platform bakancsok – nézd meg az őszi-téli szezon divatos alapdarabjait! (x)

66

Platform bakancsok – nézd meg az őszi-téli szezon divatos alapdarabjait! (x)

Az őszi-téli szezonban a platform bakancsok visszatértek a divat élvonalába, szóval itt és most nem csupán trendi kiegészítőről beszélünk, hanem egy igazi „must have” darabról, amely minden és bármely ruhatár alappillérévé válhat. Az elmúlt években a platformos modellek keresettsége folyamatosan nőtt, és 2024 őszén a divatvilág egyik legmeghatározóbb elemévé váltak, mivel nemcsak látványosak és stílusosak, hanem rendkívül kényelmesek is.

Miért éri meg sok filmcsillaghoz hasonlóan neked is a platform irányt választanod?

platform bakancs egyik legnagyobb előnye, hogy megemeli a viselője magasságát anélkül, hogy a kényelem csorbulna. A vastag talp kiváló stabilitást biztosít, így hosszú órákon át is komfortot garantál. Azoknak, akik szeretik a magas sarkakat, de a kényelemről sem akarnak lemondani, a platform alternatívák ideális választásnak bizonyulnak. Emellett a platform talp rendkívül divatos, modern megjelenést ad bármilyen outfitnek. Nem véletlen, hogy a CCC kínálatában csak úgy sorjáznak a trendibbnél trendibb fajták. A felhozatalban találhatsz elegáns, visszafogott darabokat, de extrémebb, merészebb változatokat is. Akár a hétköznapokhoz, akár különleges alkalmakra keresel lábbelit, könnyedén megtalálhatod az igényeidnek megfelelőt.

A fekete még mindig klasszis!

Ha van egy modell, amely minden ruhatárban helyet érdemel, az a fekete platform bakancs. Ez az örök klasszikus nemcsak rendkívül sokoldalú, hanem időtlen is egyben, amely szinte bármilyen outfithez passzol. A fekete szín elegáns és univerzális, így egyszerűen kombinálható színes, mintás vagy akár teljesen egyszínű ruhadarabokkal is. Ráadásul a fekete variáns roppantul praktikus is, hiszen a hűvös őszi és téli hónapokban a platformos kialakítás plusz védelmet nyújt a nedves talaj és a hideg kihívásai ellen, miközben a megemelt talp megakadályozza, hogy a lábak átázzanak a pocsolyákban. Mindenesetre akár sportos, akár elegáns megjelenést szeretnél elérni, ezek a bakancsok minden stílusirányzatban megállják a helyüket, úgyhogy már most megéri a CCC online felületén kinézni a neked megfelelő párt. Például egy egyszerű farmernadrág és egy oversized pulóver tökéletes választás hétköznapokra. A platform bakancsokkal ezt a laza stílust könnyedén feldobhatod. Míg egy midi szoknya vagy egy karcsúsított ruha is remekül mutat platformmal házasítva, ha egy picit extrémebb, de mégis elegáns fellépésre vágysz. Az őszi-téli időszakban a réteges öltözködés elengedhetetlen. Egy hosszú kabát, egy vastag sál és egy platform bakancs együtt stílusos és praktikus összeállítást nyújt, amely bármilyen hideg betörésnek ellenáll. Amúgy a klasszikus fekete mellett a földszínek is nagy népszerűségnek örvendenek. A barna, bézs és sötétzöld árnyalatok dominálnak a kifutókon. A fekete platform bakancsok mellett érdemes merészebb, színesebb darabot is beszerezni, hogy még változatosabbá varázsolhasd a ruhatáradat. Emellett a különböző minták és textúrák is hódítanak, mint például a kígyóminta vagy a lakkozott bőr.

Hol és hogy érdemes a beruházást intézni?

Vagy online a CCC oldalán, vagy személyesen a CCC bármely üzletében. Tény, hogy utóbbi megoldás biztosabb végeredményt hoz akkor, ha nem vagy száz százalékig biztos a lábméretedben.


Article Tags: · ·