FILMEZZUNK.HU
Felismered a képeken látható tündéri kislányt? Ma egész Hollywood őt ünnepli - Reese Witherspoon

Felismered a képeken látható tündéri kislányt? Ma egész Hollywood őt ünnepli

2182

Felismered a képeken látható tündéri kislányt? Ma egész Hollywood őt ünnepli

A régi fényképeken látható szőke, göndör hajú kislány ártatlan mosolya és csillogó tekintete már akkor elárulta, hogy nagy jövő áll előtte. Ki gondolta volna, hogy ez a tündéri gyermek egyszer Oscar-díjas színésznő, sikeres producer és vállalkozó lesz?

Sokat csúfolták gyerekként, mára az egyik legszebb és legsikeresebb színésznő lett - Kitalálod, hogy ki ő? - Reese Witherspoon

Ezen a képen már könnyebben kitalálható, hogy kivel van dolgunk

A titokzatos kislány nem más, mint Reese Witherspoon, aki idén már 48 éves. A Tennessee állambeli Nashville-ben született színésznő már 7 évesen szerepelt reklámfilmekben, 14 évesen pedig megkapta első filmszerepét. Witherspoon azóta töretlen népszerűségnek örvend, és karrierje során bebizonyította, hogy nem csak bájos arcával, de tehetségével és üzleti érzékével is kitűnik a hollywoodi sztárok közül.

12 alkalom, amikor a színészek eltértek a forgatókönyvtől, így hozva létre ikonikus filmrészleteket

Reese Witherspoon filmográfiája lenyűgöző és változatos. Olyan emlékezetes alakításokat nyújtott, mint Elle Woods karaktere a „Legally Blonde” (Doktor Szöszi) filmekben, vagy June Carter Cash megformálása a „Walk the Line” (A nyughatatlan) című életrajzi drámában, amiért Oscar-díjat is kapott. Emellett olyan sikeres produkciókban szerepelt, mint a „Wild” (Vadon), a „Big Little Lies” (Hatalmas kis hazugságok) sorozat, vagy a „The Morning Show”.

Reese Witherspoon fia már 18 éves - Deacon elképesztően jóképű lett

Reese Witherspoon a fiával és a lányával

Witherspoon nem csak színészként, de producerként is bizonyított, saját produkciós cégén keresztül számos sikeres filmet és sorozatot készített. Ma már nemcsak születésnapja miatt ünneplik, hanem azért is, mert egy olyan sokoldalú művész és üzletasszony, aki folyamatosan inspirálja és szórakoztatja közönségét.

Megszakad a szív: ez volt az utolsó fotó, ami Jean-Paul Belmondóról készült


Article Tags: · ·