FILMEZZUNK.HU
Három ember is meghalt azok közül, akik Kevin Spacey-t szexuális zaklatással vádolták

Három ember is meghalt már azok közül, akik Kevin Spacey-t szexuális zaklatással vádolták

9395

Három ember is meghalt már azok közül, akik Kevin Spacey-t szexuális zaklatással vádolták

Megtippelni sem merjük, mi zajlik a háttérben, esetlegesen meghúzódik-e valami mélyebb konspirációs teória az egész mögött, avagy csak szimplán tragikus „véletlenek” sorozata az egész, de a közelmúltban három olyan ember is életét vesztette, akik Kevin Spacey-t szexuális zaklatással vádolták.

Krízispont (Margin Call, 2011)

Egy norvég író, Ari Behn, aki nem mellesleg Márta Lujza hercegnő ex-férjeként is ismert, még 2017 decemberében vádolta meg a színészt azzal, hogy a Nobel-békedíj átadó utáni partin Spacey megkérte őt, hogy menjenek ki, szívjanak el egy cigit, majd állítása szerint „rámarkolt a heréjére”. 2019 májusában Linda Culkin volt az első, akit elütött egy autó. Ő korábban halálos fenyegetéseket küldött Spacey-nek. Ezután szeptemberben egy meg nem nevezett masszázsterapeuta halt meg, nem sokkal az akkori havi tárgyalás előtt.

Ari Behn volt a harmadik áldozat, aki viszont saját kezűleg vetett véget életének, mindezt azután, hogy Spacey közzétett egy irtó bizarr videót, amiben azt taglalja, hogy „vádaskodás helyett kedvességgel ölni” sokkal hatásosabb.

Durva részletek szivárogtak ki! Lily James őszintén a Hamupipőke forgatásáról

(Forrás: androgeek.hu)


Article Tags: · · · ·