FILMEZZUNK.HU

A képen látható kislány 11 évesen kapott Oscar-díjat – Ma már 42 éves, így néz ki napjainkban!

90

A képen látható kislány 11 évesen kapott Oscar-díjat – Ma már 42 éves, így néz ki napjainkban!

Az 1994-es Oscar-gálán történelmet írt egy aprócska, 11 éves kislány, amikor átvette a legjobb női mellékszereplőnek járó aranyszobrot. A fiatal Anna Paquin a Zongoralecke című filmben nyújtott alakításáért érdemelte ki a rangos elismerést, ahol a néma Holly Hunter kislányát, Florát alakította. A díjátadón készült ikonikus fotón egy megszeppent, csodálkozó tekintetű gyermek látható csipkegalléros ruhában, kezében az Oscar-díjjal, ami szinte nagyobb volt, mint ő maga.

Az Oscar történelem legfiatalabb díjazottjai

Anna Paquin a mai napig a második legfiatalabb Oscar-díjas a történelemben

Az azóta eltelt közel három évtizedben Anna Paquin sikeres felnőtt színésznővé érett. Karrierje töretlen maradt, olyan nagy sikerű produkciókban láthattuk, mint az X-Men filmek, ahol Vadóc szerepét alakította, vagy a True Blood – Inni és élni hagyni című vámpíros sorozat, amelyben Sookie Stackhouse karakterét keltette életre hét évadon keresztül. Ma már 42 éves, házas, és két gyermek édesanyja. Az egykori csodagyerekből gyönyörű nővé érett, aki továbbra is aktívan dolgozik a filmszakmában.

Hogy néznek ki azok a színészek, akik pont 20 évvel ezelőtt szerepeltek egy filmben?

A kanadai-új-zélandi származású színésznő nemrég a Flack című sorozatban tűnt fel, illetve szerepelt az Irishmanben is. Bár külseje természetesen sokat változott az elmúlt évtizedekben, jellegzetes mosolya és kifejező tekintete ugyanaz maradt, mint amit azon a bizonyos Oscar-díjátadón láthattunk. Paquin a mai napig a második legfiatalabb Oscar-díjas a történelemben, és pályafutása bizonyítja, hogy nem csak csodagyerek volt, hanem tehetséges, sokoldalú színésznő, aki méltó volt a korai elismerésre.

A képen látható kislány 11 évesen kapott Oscar-díjat – Ma már 42 éves, így néz ki napjainkban! - Anna Paquin

10 színész, akik rögtön első filmjükkel Oscar-díjat nyertek


Article Tags: · ·