FILMEZZUNK.HU
A hatodik érzék

Haley Joel Osment meglepő dolgokat árult el a Bruce Willis-szel való közös filmjük forgatásáról

37

Haley Joel Osment meglepő dolgokat árult el a Bruce Willis-szel való közös filmjük forgatásáról

A kilencvenes évek egyik legemlékezetesebb thrillerében, A hatodik érzékben együtt dolgozó Haley Joel Osment most őszintén beszélt arról, milyen volt Bruce Willis-szel közösen forgatni. Az egykori gyereksztár, aki akkor mindössze 11 éves volt, elismerően nyilatkozott kollégájáról, kiemelve Willis profizmusát és karizmáját a forgatáson.

Hatodik érzék (The Sixth Sense, 1999)

A hatodik érzék című filmben a két főszereplő

Osment, aki korábban már olyan nevekkel dolgozott együtt, mint Tom Hanks a Forrest Gumpban, elmondta, hogy Willis esetében más volt a helyzet, hiszen ekkor már elég idős volt ahhoz, hogy ismerje és rajongjon a színész korábbi munkáiért. „Fantasztikus volt. Ez olyasmi, ami az egész karriered során megmarad, amikor olyan emberekkel dolgozhatsz együtt, akiket már más dolgokban is szívesen néztél” – nyilatkozta a most 35 éves színész, aki számára ez volt az első alkalom, hogy egy olyan hírességgel dolgozhatott, akinek tisztában volt a sztárságával.

Haley Joel Osment tízéves korában olyan karriert tudhatott magáénak a filmiparban, amelyről a legtöbben csak álmodnak.

Haley Joel Osment egykor és napjainkban

Az egykori gyerekszínész különösen Willis hozzáállását emelte ki, aki lazaságával és karizmájával meghatározta a film alaphangulatát. „Ő volt az a személy, akit a forgatáson akartál látni” – emlékezett vissza Osment, hozzátéve, hogy Willis, mint a híváslista első számú szereplője, élen járt abban, hogy mindenki maximálisan odategye magát a produkcióért. A film forgatókönyve mindannyiuk számára kiemelten fontos volt, és Willis vezetésével az egész stáb rengeteg energiát fektetett a megvalósításba.

15 híres gyereksztár, akik már rég felnőttek

(Via Thegeek.hu)


Article Tags: · · ·