FILMEZZUNK.HU

Döbbenetes fordulat: lelkésznek állt az egykori pornószínész

6391

Döbbenetes fordulat: lelkésznek állt az egykori pornószínész

Újabb pornószínész tért meg Krisztushoz, bizonyságát pedig egy keresztény podcastben mondta el. A “Let’s Talk Purity” azaz a “Beszéljünk a tiszta erkölcsről” című podcast, amelyet szintén egy egykori díjnyertes pornószínésznő vezet, aki megtért Istenhez, beszámolt Joshua Broome történtéről, akinek életét annyira tönkretette a pornóipar, hogy meg akarta ölni magát.

Joshua Broome

“Emlékszem az utolsó jelenetre, amit leforgattam. Feküdtem az ágyban és arra gondoltam, hogy meg akarok halni. De nem volt merszem megölni magam így azon gondolkodtam, hogyan csináljam. Nem volt előttem jövő, senki sem akart feleségül jönni hozzám, senki nem alkalmazott volna egy munkahelyre a múltam miatt. Teljesen szükségtelennek éreztem magam.”

– mesélte Joshua, aki végül összeszedte magát, kilépett a pornóiparból és újjáépítette életét. Ma már nem csak férj, de apa és lelkész is, aki hirdeti Isten igéjét. Broome tinédzserkorában kezdett modellkedni és amikor Kaliforniába költözött, egy olyan ismerőse mutatta be számára a pornóipart, akinek voltak kapcsolatai. Először szkeptikus volt, végül beleegyezett, hogy szerepel egy pornófilmben.

“Nem is értem, hogy jutottam el erre a pontra, hiszen ennél jobb nevelést kaptam. De mindenkinek vannak gyenge pillanatai és én a bizonytalanság tetőfokán voltam ekkor, láttam egy lehetőséget és túl gyenge voltam ahhoz, hogy ellenálljak.”

– mondta. 4 év után rájött, hogy undorodik saját magától, de a negatív érzelmeit, már nem tudja lemosni magáról. A családján töltötte ki haragját, amely odáig fajult, hogy már saját édesanyjával sem állt szóba.

Joshua Broome

“Azért borultam ki sokszor, mert több sebből vérzett a szívem. Szó szerint meg akartam halni és mindent megtettem, hogy eltakarjam, mit érzek.”

– mondta Joshua. Karrierje azonban egyre csak fejlődött és odáig jutott, hogy 25 felnőtt filmet is leforgatott egy hónap alatt.

“Minden forgatás után csak ültem a zuhany alatt és imádkoztam Istenhez, akit nem ismertem, hogy haljak meg. Számomra a szex sosem egy intim cselekedet volt, csak egy üzleti tranzakció, amely során ráadásul drogokra volt szükségem, hogy meg tudjam tenni.”

– vallotta be Joshua, akinek végül egy banki pénztáros változtatta meg az életét. Éppen egy csekket váltott ki, amikor a pénztáros a saját nevén szólítva őt megkérdezte, hogy segíthet-e rajta? Joshua pedig meglepődött, hiszen egész identitása a toxikus munkájához kötődött és mindenki a művésznevén szólította.

“Átrohantam az utca túloldalára a lakásomhoz, belenéztem a tükörbe és összetört a hamis identitásom. Többé nem a pornószínészt láttam, csak Joshua Broomot. Rájöttem, hogy elhagytam a szeretteimet és egyedül vagyok. Csak sírtam és sírtam felhívtam mindenkit, hogy kiszállok a bizniszből és pár nap alatt eltűntem. A következő két évben próbáltam újjáépíteni az életemet, egy edzőteremben dolgoztam és senkinek nem árultam el a múltamat.”

– mondta, majd hozzátette, hogy találkozott egy lánnyal, aki megkérdezte tőle, hogy ismeri-e Istent. Joshua elkezdett vele gyülekezetbe járni, megtért, két év múlva eljegyezték egymást és össze is házasodtak. Ma már boldog szülők és Joshua, aki egykor meg akart halni, vidám életet él, lelkészként prédikál és mindenkivel megosztja hitét, amely megváltoztatta életét.

“Jézus tényleg meghalt értem. Azért jött a földre, hogy én életre kelhessek.”

– zárta mondandóját a lelkész a podcastban.

Istenhez fordult a díjnyertes pornósztár, miután szeme láttára ölték meg barátját

(Via Hit Rádió)


Article Tags: · · · ·