FILMEZZUNK.HU
Jöhet egy új Neveletlen hercegnő film, ráadásul Anne Hathaway-el?

Hivatalossá vált, jön a Neveletlen hercegnő 3. része!

12712

Hivatalossá vált, jön a Neveletlen hercegnő 3. része!

A rajongók legnagyobb örömére végre hivatalosan is bejelentették, hogy készül a „Neveletlen hercegnő” harmadik része. Anne Hathaway, aki az első két filmben Mia Thermopolis hercegnőt alakította, Instagram-oldalán osztotta meg a régóta várt hírt. A színésznő elárulta, hogy a forgatás már 2022-ben megkezdődött, így a film előkészületei már javában zajlanak.

Anne Hathaway visszatérhet kedvenc szerepében: jöhet a Neveletlen hercegnő 3!

A projekt rendezője, Adele Lim lelkesedését fejezte ki a folytatással kapcsolatban. „Mint az eredeti Neveletlen hercegnő megrögzött rajongója nagyon izgatott vagyok, hogy részese lehetek a szeretett franchise harmadik részének életre keltésében” – nyilatkozta a rendező. A film készítői nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy az új rész is hű maradjon az eredeti alkotások szellemiségéhez.

Az alkotók ígérete szerint a harmadik rész is olyan témákat dolgoz fel, amelyek közel állnak a nézők szívéhez. Lim szavaival élve: „Alig várjuk, hogy a női hatalom, az öröm és a mentorálás alaptételeit ünnepelhessük a közönséggel világszerte„. A rajongók már izgatottan várják, hogy újra találkozhassanak kedvenc karaktereikkel és megismerhessék Genovia királyságának legújabb kalandjait.

Sokkoló kikötéssel kapta meg élete első filmszerepét Anne Hathaway

(Forrás: Blikk.hu)


Article Tags: · · · ·