FILMEZZUNK.HU
Az X-akták két sztárja így néz ki most, majd 3 évtizeddel a sorozat után

Az X-akták két sztárja így néz ki most, majd 3 évtizeddel a sorozat után

3060

Az X-akták két sztárja így néz ki most, majd 3 évtizeddel a sorozat után

Talán mindenki, aki a 90-es években egy kicsit is vonzódott a sci-fikhez és a földönkívüli lényekhez, akkor biztosan megnézte az X-akták legalább egy részét, vagy esetleg lehetséges, hogy rajongója is volt a sorozatnak.

David Duchovny és Gillian Anderson

A főszereplőket, Fox Muldert és Dana Scullyt, David Duchovny és Gillian Anderson alakítottak. A sorozat első részének premierje óta már 30 év telt el. A színésznő csak 24 éves volt, amikor a sorozat megszületett. Egy amatőr iskolai színház kapcsán került a filmes pálya közelségébe, ami aztán meghatározta az egyetem megválasztását is nála. Gillian végül a Goodman színi iskolát végezte el a DePaul University-n Chicagóban. Mint színésznő, még napjainkban is aktív, és igazán gazdag a színészi szerepeinek listája. Jelenleg a Szexoktatás sorozatban szerepel, mint Otis anyja, a szexológus.

Gillian Anderson

David Duchovny-t ha csak pár szóban kellene jellemezni, akkor a leginkább megfelelő számára a „bohém színész” lenne. A színészeten kívül ismerhetjük, mint énekest, dalszerzőt, írót, producert és rendezőt is. A televízió képernyőin először egy sör reklámjában tűnt fel 1987-ben. Még ebben az évben kapott egy film szerepet is a Dolgozó lány c. filmben. A színész jelenleg inkább énekesi karrierjének szenteli magát, 2018 óta nem is szerepelt sem filmben, sem sorozatban.

David Duchovny

Harrison Ford és az Indiana Jones fiatal sztárja így néz ki most, majd 4 évtizeddel a film után

(Via Skubizo.hu)


Article Tags: · · ·