FILMEZZUNK.HU
Rájössz, hogy kinek a felesége van a képeken? Annyit segítünk, hogy férje korunk egyik legnagyobb akciósztárja - Paloma Jiménez, Vin Diesel

Rájössz, hogy kinek a felesége van a képeken? Annyit segítünk, hogy férje korunk egyik legnagyobb akciósztárja

132

Rájössz, hogy kinek a felesége van a képeken? Annyit segítünk, hogy férje korunk egyik legnagyobb akciósztárja

Ki ne ismerné a Halálos iramban-filmek izomkolosszusát, vagy a xXx akciófilm főszereplőjét? A kopasz, határozott tekintetű színész nemcsak a Riddick-filmekben bizonyította, hogy igazi sztár, de a Galaxis Őrzőiben Grootként is belopta magát a szívünkbe. Ez a hollywoodi szupersztár azonban nemcsak a filmvásznon, de a magánéletében is megtalálta a boldogságot – méghozzá egy igazi latin szépség oldalán.

Paloma Jiménez

Paloma Jiménez

A titokzatos hölgy nem más, mint Paloma Jiménez, Vin Diesel mexikói származású párja. A modellként is dolgozó Paloma 2007 óta alkotja az akciósztár életének szerves részét, és bár nem házasodtak össze hivatalosan, kapcsolatuk példaértékű Hollywood sokszor viharos vizein. A visszahúzódó természetű Paloma ritkán jelenik meg a rivaldafényben, inkább családja körében érzi jól magát.

Paloma Jiménez

A pár három gyermeket nevel együtt: lányuk Hania Riley, fiuk Vincent, és legkisebb lányuk Pauline, akit Vin Diesel néhai legjobb barátja és kollégája, Paul Walker után nevezett el. Paloma tökéletesen kiegészíti híres párját: míg Diesel a kamerák előtt éli életét, addig ő a háttérből támogatja férjét és gondoskodik családjukról. A mexikói szépség bebizonyította, hogy nem kell feltétlenül sztárnak lenni ahhoz, hogy valaki egy sztár méltó társa legyen.

Paloma Jiménez

Vin Diesel megnevezte azt a személyt, aki miatt nagyot bukott a kasszáknál a Halálos iramban 10


Article Tags: · · ·