FILMEZZUNK.HU
A Smallville két sztárja így néz ki most, 23 évvel a sorozat indulása után

A Smallville két sztárja így néz ki most, 23 évvel a sorozat indulása után

28

A Smallville két sztárja így néz ki most, 23 évvel a sorozat indulása után

Hihetetlen, de már 23 év telt el azóta, hogy 2001-ben először láthattuk Tom Wellinget Clark Kent szerepében és Kristin Kreukot Lana Lang karaktereként a Smallville című sorozatban. A tinirajongók kedvence egy fiatal Superman történetét mesélte el, aki egy Kansas állambeli kisvárosban próbálta megérteni különleges képességeit és megtalálni helyét a világban. A sorozat tíz évadon át tartott, és olyan témákat dolgozott fel, mint a felnőtté válás, a barátság és az első szerelem – mindezt természetfeletti elemekkel vegyítve. Clark és Lana kapcsolata a történet egyik központi eleme volt, ami miatt milliók követték izgatottan a részeket hétről hétre.

Így néznek ki ma a kedvenc romantikus filmjeink párjai

Tom Welling, aki akkor 24 évesen vállalta el a fiatal Superman szerepét, azóta sem tudott teljesen elszakadni a DC univerzumtól. Bár a Lucifer című sorozatban visszatérő szerepet kapott Marcus Pierce hadnagyként, és a Tucatjával olcsóbb filmekben is feltűnt, karrierje nem szárnyalt olyan magasra, mint azt sokan várták. A magánéletében azonban megtalálta a boldogságot: 2019-ben feleségül vette Jessica Rose Lee-t, akivel két gyermekük született – Thomson Wylde 2019-ben és Rocklin Von 2021-ben. Welling ma már 47 éves, de még mindig őrzi azt a jellegzetes, kedves mosolyát, ami miatt annyian megszerették Clark Kent szerepében.

Kristin Kreuk karrierje sokkal változatosabban alakult a Smallville után. A most 41 éves színésznő főszerepet kapott a Beauty and the Beast című sorozatban (2012-2016), majd a Burden of Truth című jogi drámában bizonyította tehetségét (2018-2021). Kreuk, aki félig kínai, félig holland származású, mindig is büszke volt vegyes örökségére, és gyakran választ olyan szerepeket, amelyekben különböző kultúrákat képviselhet. Bár magánéletét próbálja távol tartani a nyilvánosságtól, azt lehet tudni, hogy hosszú évek óta boldog kapcsolatban él, de nem házasodott meg és gyermeke sincs. A színésznő ma is megőrizte azt a természetes szépségét és kisugárzását, ami Lana Lang szerepében is megragadta a nézőket.

5) Kristin Kreuk — Lana Lang, Smallville

Emlékszel a Smallville gyönyörű női sztárjára? A börtönben végezte, mert szexrabszolgákat tartott


Article Tags: · · ·