FILMEZZUNK.HU

Így néz ki most Maggie Smith két fia – Mindketten híres színészekké váltak

13

Így néz ki most Maggie Smith két fia – Mindketten híres színészekké váltak

A tegnap elhunyt legendás színésznő, Maggie Smith két fia, Toby Stephens és Chris Larkin, anyjuk nyomdokaiba lépve szintén a színészi pályát választották. A tragikus hír, hogy édesanyjuk tegnap, 89 éves korában távozott közülünk, mély fájdalommal tölti el a családot és a rajongókat egyaránt.

Így néz ki most Maggie Smith két fia - Mindketten híres színészekké váltak

Toby Stephens, a fiatalabb fiú, nemzetközi hírnévre tett szert számos filmben és televíziós sorozatban nyújtott kiemelkedő alakításával. Legismertebb szerepei közé tartozik a „Jane Eyre” című BBC-adaptációban Rochester úr megformálása, valamint a „Lost in Space” című Netflix-sorozat főszerepe. Az 55 éves színész nemcsak a kamera előtt, hanem a színpadon is gyakran látható, bizonyítva sokoldalúságát és tehetségét.

Ő volt a Jane Eyre hősszerelmes szuperpasija – Így néz ki most a szívtipró Toby Stephens

Toby Stephens

Chris Larkin, bár kevésbé ismert, mint bátyja, szintén sikeres karriert futott be a színészet világában. A 57 éves művész olyan produkciókban szerepelt, mint a „Master and Commander: The Far Side of the World” és a „Valkyrie”. Bár általában visszafogottabb médiafigyelmet kap, munkássága és tehetsége vitathatatlan. Mindkét testvér továbbviszi szüleik művészi örökségét, miközben saját egyéni stílusukat és karakterüket is kialakították a filmiparban.

Maggie Smith és Chris Larkin

//Spencer//

Alain Delon és Romy Schneider a 20. század leglegendásabb sztárpárja volt – Ritkán látott fotókon az egykori sztárpár


Article Tags: · · · · ·