FILMEZZUNK.HU
Trokán Nóra együtt forgatott Johnny Deppel - A színésznő meglepő dolgokat árult el róla!

Trokán Nóra együtt forgatott Johnny Deppel – A színésznő meglepő dolgokat árult el róla!

508

Trokán Nóra együtt forgatott Johnny Deppel – A színésznő meglepő dolgokat árult el róla!

A napokban mutatták be a San Sebastián filmfesztiválon a „Modì” című alkotást, amelyet nem más, mint a világhírű Johnny Depp rendezett. A film, amely Amedeo Modigliani olasz művész életét dolgozza fel, részben Magyarországon készült, és a hazai filmrajongók örömére egy magyar színésznő, Trokán Nóra is szerepet kapott benne. Ez a lehetőség nem mindennapi élményt jelentett a tehetséges művésznő számára, aki most meglepő részleteket osztott meg a forgatásról és Johnny Depp-pel való együttműködéséről.

Trokán Nóra együtt forgatott Johnny Deppel - A színésznő meglepő dolgokat árult el róla!

Trokán Nóra az Instagramján vallott a nem mindennapi élményről. „Egy legendával forgatni elsőre félelmetesnek tűnhet, de hamar túljutsz ezen, és ami marad, az a közös munka egy kedves, alázatos emberrel” – írta bejegyzésében a színésznő. Ez a kijelentés sokakat meglephet, hiszen Johnny Deppet a közvélemény gyakran ellentmondásos személyiségként tartja számon. Trokán szavai azonban egy egészen más oldalát mutatják be a híres színész-rendezőnek, aki láthatóan nagy hatást gyakorolt rá professzionalizmusával és kedvességével.

A magyar színésznő hálával beszélt a lehetőségről, hogy részt vehetett ebben a nemzetközi produkcióban. Bár szerepét „apró, de szórakoztató”-ként jellemezte, láthatóan nagy jelentőséget tulajdonított neki. Trokán nem csak Johnny Deppről, de színésztársairól is elismerően nyilatkozott, kiemelve, hogy „felejthetetlenné tették” számára a forgatást. Ez a pozitív élmény minden bizonnyal nagy lökést adhat Trokán Nóra nemzetközi karrierjének, és izgalmas példája annak, hogy a magyar tehetségek is megállják a helyüket a legnagyobb hollywoodi sztárok mellett.

A mi kis falunkból ismert Bazsónak a felesége igazi szépség – Ő is a sorozat egyik szereplője!

(Via Starity.hu)


Article Tags: · · · ·