FILMEZZUNK.HU
Bolo Yeung és Van Damme párosa a Véres játék című filmből ikonikussá vált mára - A két színész így fest napjainkban!

Bolo Yeung és Van Damme párosa a Véres játék című filmből ikonikussá vált mára – A két színész így fest napjainkban!

79

Bolo Yeung és Van Damme párosa a Véres játék című filmből ikonikussá vált mára – A két színész így fest napjainkban!

Az 1988-as „Véres játék” című harcművészeti film nemcsak Jean-Claude Van Damme karrierjének indulását jelentette, de egy olyan párost is létrehozott a vásznon, amely azóta is emlékezetes maradt a műfaj rajongói számára. Van Damme Frank Dux szerepében és Bolo Yeung mint a félelmetes Chong Li olyan intenzív és látványos küzdelmet vívtak egymással, amely generációk számára vált a harcművészeti filmek etalonjává. A két színész karaktereinek kontrasztja és fizikai képességeik bemutatása olyan erőteljes volt, hogy nevüket örökre összekapcsolta a filmtörténelemben.

Felismeri? Ő volt a Véres játék főgonosza, Van Damme rettegett ellenfele - Bolo Yeung

Bolo Yeung így néz ki napjainkban

Az évek múlásával mindkét színész folytatta karrierjét, bár eltérő utakon. Van Damme továbbra is a mainstream akciófilmek sztárja maradt, miközben Bolo Yeung inkább kultikus státuszt ért el, és ritkábban, de annál emlékezetesebb szerepekben tűnt fel. A rajongók gyakran nosztalgiával tekintenek vissza a „Véres játék” idejére, amikor ez a két rendkívüli fizikumú színész először került szembe egymással a filmvásznon.

Bolo Yeung és Van Damme párosa a Véres játék című filmből ikonikussá vált mára - A két színész így fest napjainkban!

Napjainkban, több mint három évtizeddel a film bemutatása után, mindkét színész még mindig aktív, bár már nem olyan intenzitással, mint karrierjük csúcsán. Van Damme, most 63 évesen, még mindig jó formában van, és alkalmanként feltűnik filmekben, illetve a közösségi médiában is aktív, ahol gyakran mutatja be még mindig lenyűgöző rugalmasságát. Bolo Yeung, aki jelenleg 77 éves, ritkábban jelenik meg a nyilvánosság előtt, de a rajongói találkozókon való részvételei azt mutatják, hogy még mindig őrzi legendás fizikumának nyomait. Bár már nem olyan fiatalok, mint a „Véres játék” idején, a két színész öröksége és az általuk képviselt harcművészeti film korszak továbbra is elevenen él a rajongók emlékezetében.

Jön Jean-Claude Van Damme új akciófilmje – Itt a Soha ne felejts folytatásának az előzetese!

Jean-Claude Van Damme és Steven Seagal egymásnak esett Sylvester Stallone partiján


Article Tags: · · · ·