FILMEZZUNK.HU
Így néz ki ma az 56 éves Nadine Macaluso, akit Margot Robbie formázott meg A Wall Street farkasa című filmben

A képen látható színésznő egy vállalhatatlan reklámfilmmel kezdte a karrierjét – Kitalálod, hogy ki ő?

1345

A képen látható színésznő egy vállalhatatlan reklámfilmmel kezdte a karrierjét – Kitalálod, hogy ki ő?

A fotón egy mosolygós, kék szemű, sötét hajú nő látható, akinek arca ismerősnek tűnhet sokak számára. Bár ma már világsztárként tartják számon, karrierje kezdetén egy olyan reklámfilmben szerepelt, amelyre valószínűleg nem szívesen emlékszik vissza. A kérdés az, vajon felismered-e ezt a színésznőt, aki az évek során Hollywood egyik legkedveltebb arcává vált?

A rejtély megoldása nem más, mint Courteney Cox, akit a legtöbben a Jóbarátok című kultikus sorozat Monica Geller szerepéből ismerhetnek. Pályafutása azonban nem a Central Perk kávézóban kezdődött, hanem egy igencsak kínos Tampax tampon reklámfilmben. Az 1985-ös reklámban Cox volt az első személy, aki kimondta a „tampon” szót az amerikai televízióban, ami akkoriban meglehetősen merész lépésnek számított.

Az 58 éves Courteney Cox mára teljesen felismerhetetlenné vált a sok plasztikától

Courteney Cox a Jóbarátok sztárja lett

Cox később humorral emlékezett vissza erre az időszakra, és szerencsére a kínos kezdet nem vetett gátat karrierjének. A Jóbarátok mellett olyan sikeres produkciókban szerepelt, mint a Sikoly filmsorozat vagy a Függő játszma című sorozat. Ma már nemcsak színésznőként, de producerként is tevékenykedik, bizonyítva, hogy egy kellemetlen kezdet után is lehet sikeres és tiszteletre méltó karriert építeni Hollywoodban. Courteney Cox története remek példa arra, hogy néha érdemes túllépni a kezdeti kényelmetlen helyzeteken a nagyobb célok érdekében.

Felismered gyerekkori fotóin a későbbi francia színészóriást? Már 90 éves, de még mindig nem vonult nyugdíjba


Article Tags: · ·