FILMEZZUNK.HU
Felismered fiatalkori fotóin a későbbi filmsztárt? Most 94 éves, de a mai napig aktív - Clint Eastwood

Felismered fiatalkori fotóin a későbbi filmsztárt? Most 94 éves, de a mai napig aktív

25

Felismered fiatalkori fotóin a későbbi filmsztárt? Most 94 éves, de a mai napig aktív

A hollywoodi filmtörténelem egyik legikonikusabb alakjáról kevesen gondolnák, hogy karrierje kezdetén még egészen másképp festett. Ez a legendás színész és rendező, aki olyan klasszikusokban tűnt fel, mint a „Piszkos Harry” sorozat, „A jó, a rossz és a csúf”, vagy a „Gran Torino”, fiatalon egészen más arcát mutatta a világnak. Fiatalkori fotóin egy karcsú, jóképű fiatalembert láthatunk, akinek tekintetében már ott csillog a később oly jellegzetessé váló határozottság és karizma. Mielőtt azonban a filmvásznon hódította volna meg a közönséget, egy egészen más életutat járt be.

Felismered fiatalkori fotóin a későbbi filmsztárt? Most 94 éves, de a mai napig aktív - Clint Eastwood

Mi egyből felismertük!

A rejtélyes filmsztár nem más, mint Clint Eastwood, aki idén töltötte be a 94. életévét. Eastwood karrierje azonban nem a filmstúdiókban kezdődött. Fiatalkorában, még mielőtt a színészet felé fordult volna, az Egyesült Államok hadseregében szolgált. Az 1950-es években, a koreai háború idején, Eastwood kiképzőként dolgozott a Fort Ord katonai bázison Kaliforniában. Ez az időszak kétségtelenül formálta jellemét és hozzájárult ahhoz a határozott, kemény férfiideálhoz, amit később a filmvásznon is megtestesített.

A 10 legjobb Clint Eastwood film, amit mindenképpen látni kell

A filmtörténelem egyik legnagyobb alakja

Annak ellenére, hogy már jóval túl van a kilencvenedik életévén, Clint Eastwood a mai napig aktív maradt a filmiparban. Legutóbbi rendezése, a „Cry Macho” 2021-ben került a mozikba, bizonyítva, hogy a kor nem akadály a kreativitás és a művészi alkotás útjában. Eastwood pályafutása során nemcsak színészként, de rendezőként is maradandót alkotott, olyan filmekkel, mint a „Nincs bocsánat„, a „Millió dolláros bébi” vagy a „Mystic River”. Fiatalkori fotóit nézve nehéz elhinni, hogy ugyanaz a személy áll előttünk, aki később Hollywood egyik legelismertebb és legtiszteletreméltóbb alakjává vált, de Clint Eastwood élete és karrierje ékes bizonyítéka annak, hogy a tehetség és az elszántság időtálló értékek.

Sokkoló fotók: felismerhetetlen lett friss fotóján a 93 éves Clint Eastwood

Így fest napjainkban

//Spencer//

Clint Eastwood már 94 éves, ám most újra rendezésre adta a fejét


Article Tags: · · · · ·