FILMEZZUNK.HU
A képen látható híres gyerekszínész ma már 38 éves – A friss fotóin mindenkit meglepett kinézetével! - Mason Gamble

A képen látható híres gyerekszínész ma már 38 éves – A friss fotóin mindenkit meglepett kinézetével!

26

A képen látható híres gyerekszínész ma már 38 éves – A friss fotóin mindenkit meglepett kinézetével!

A ’90-es évek egyik legemlékezetesebb gyerekszínésze kétségkívül Mason Gamble volt, aki az 1993-as „Dennis, a komisz” című filmben lopta be magát a nézők szívébe. A szőke, huncut mosolyú fiúcska, aki Walter Matthau oldalán brillírozott, sokak számára örökre az a pajkos kissrác maradt. Ám az idő nem áll meg, és Mason Gamble ma már 38 éves felnőtt férfi, akinek legújabb fotói meglepetést okoztak rajongóinak.

Így néz ki most a Dennis, a komisz cuki kisfiúja - képek - Mason Gamble

Walter Matthau és Mason Gamble emlékezetes párosa

Az egykor oly ismert gyerekszínész mára szinte felismerhetetlenné vált. A nemrég napvilágot látott képeken egy érett, szakállas férfit láthatunk, akinek tekintete még mindig őrzi azt a jellegzetes csillogást, ami egykor híressé tette. Gamble felnőttkori megjelenése sokakat meglepett, hiszen sokan még mindig a „Dennis, a komisz” szereplőjeként emlékeznek rá. A változás azonban nem csak külsőségekben mutatkozik meg – Gamble élete is jelentősen átalakult az elmúlt évtizedekben.

Így néz ki most a Dennis, a komisz cuki kisfiúja - képek - Mason Gamble

Mason Gamble a feleségével

Bár a színészetet felnőttként nem folytatta aktívan, Mason Gamble nem tűnt el teljesen a nyilvánosság elől. Az egykori gyereksztár a Kaliforniai Egyetemen szerzett diplomát, és ma már sikeres tengerbiológusként tevékenykedik. Új fotóin egy magabiztos, érett férfit láthatunk, aki láthatóan megtalálta helyét az életben. Gamble esete jól példázza, hogy a gyerekszínészek élete nem mindig a reflektorfényben folytatódik, és hogy a korai hírnév után is lehet tartalmas, sikeres életet élni a kamerák világán kívül.

Ők voltak a gyerekszínészek az 1993-as Dennis, a komiszból - Nem fogod elhinni, hogy néznek ki most! - Mason Gamble, Amy Sakasitz, Kellen Hathaway

A fantasztikus Walter Matthau 10 legnagyszerűbb filmje


Article Tags: · · ·